fredag 7 oktober 2011

Hösten är här!!!

Hej på er! Ja, det kan man verkligen säga. Det blåser halv storm och igår regnade det precis hela dan. Inget vidare väder att köra till jobbet i kan jag säga. Idag har det "bara" regnat emellanåt, men blåst lika hårt. Så nu kan man nog säga att hösten är här. Jag gillar hösten, som sagt, men blåst har jag väldigt svårt att fördra. Tror det har något med mitt balanssinne att göra. Blir väldigt orolig och konstig så fort det tar i.


Löven blir inte kvar så länge på träden i alla fall. Som synes!!

Ska fortsätta gnälla om kommenterandet lite till. Fick ett tips om att man kunde gå in på den lilla bilden till vänster (på Bloglovin!) och då skulle det funka. Ja, det gjorde det på EN blogg, men sen var det samma visa igen. Hallå Åsa (Bakom berget!) dig har jag försökt kommentera hos så många gånger men ingenting händer. Likadant Lisa (Frelugan!) dig är det också tji att skriva nåt hos. Dessutom gäller det en hel del andra bloggar som jag försökt skriva en kråka hos. Det funkar inte som sagt. Nu har jag gnällt så många gånger om det här så nu ska jag sluta, haha.


Vi var ju på hockey i måndags och det var en fin arena dom byggt här i stan. Dessvärre förlorade "mitt" lag, men det är smällar man får ta, haha. Ikväll är gubben och min son på ishockey igen. Dom skulle titta på min sons favoritlag som är i krokarna ikväll. Får väl hoppas dom vinner för han är en dålig förlorare den!!

Men jag är hemma och donar. Ska väl sätta mig vid tv:n sen och virka lite. Nyss har jag varit ute och gått med Fia. Har ju inte kunnat gå ordentligt utan att få ont i mitt högra ben på så länge, men efter akupunktur är det på väg "tillbaka" igen. Är så skönt när man kan röra på sig. Tidigare var det som om jag haft fönstertittarsjukan, inte SÅ kul.

I morron jobbar jag, men när jag kommer hem hoppas jag det är uppehåll så jag kan plantera mina lökar som jag skickat efter. Så hoppas jag det blir lite mer blomning till våren.

Er önskar jag en skön helg. Ta hand om varann, sitt inne och kura om det är dåligt väder och ni i norr ska veta att jag tänker på er. Fy att få snö så här tidigt. Då är jag glad att jag bor i södra Sverige!! Vi hörs!

Kram Elzie

8 kommentarer:

Käranån sa...

Här har vi riktigt höstväder, storm och regn! Myser med massor av ljus runt omkring mig, ledig i moron och då blir det symaskin hela dan! Ha en skön helg i höstrusket.

Resa med barn sa...

Så vackra höst bilder.
Kram
HAnna

Hanna sa...

Så vackra höstbilder.
Kram
Hanna

bakom berget sa...

Hallå Elsie, Åsa här! Jag fick din kommentar till sist i alla fall. Jag har oxå haft så svårt att kommentera, men använder nu Mozilla firefox i stället för Explorer och då fungerar det som det ska.
Ha en fin helg och må så gott!
Kram Åsa.

Änglarna finns sa...

Gokväll!
Jag gillar också hösten!! Men håller med dej om blåsten. Hatar den..och här blåser jämt tycker jag...:(
Skönt att ditt ben är bättre!!!!
Fina bilder...
Önskar dej en fortsatt mysig kväll!!
Kram Annika

Monica sa...

Det var ju jobbigt för dig, att det fortfarande inte funkar att kommentera!
Din blogg är just en sådan, där jag måste klicka på bilden till vänster om texten på Bloglovin, för att jag ska kunna kommentera! och en del andra! men då funkar det!
Här har varit litet bättre väder idag men nu hoppas jag på en fin helg!
Kram, Monica

Vårt röda hus sa...

Hoppas du får en trevlig helg i höstblåsten! Här har det varit frost i natt och det ser hängigt ut i trädgården...

Jag kan inte heller kommentera hos några! Hoppas det rättar till sig snart.

Höstkram från Eva-Mari

Trädgårdsmakare Hillevissan sa...

JA, här är det också höst. Vemodigt, men fint på samma gång...

Klicka in dig till Svenska Trädgårdsbloggar.se och förnya ditt medlemsskap om du vill fortsätta vara med.... Och det hoppas jag att du vill:-)

Ha en fin helg, kram H.