tisdag 11 oktober 2011

Här kommer det ett vilddjur - nej men det är ju Fia!!

Hej på er! Hoppas ni har en fin dag. Här är det i alla fall lite sol mellan varven, men det blåser kallt. Brrr! Helst vill man stoppa ner sig själv i sängen med en riktigt god bok och lite gott te, men det är bara att drömma om.

Idag har gubben börjat jobba igen. Det är ett tillsvidarejobb men jag är så glad för honom. Han behöver något att göra, som alla arbetslösa, och att se honom gå omkring här hemma som en osalig ande gör inte en annan piggare heller precis! Men nu får vi hoppas på att det blir för en längre tid det här.

Kom på tidigare idag att jag inte har visat Fia på länge. Hon har ju löpt nu och blir tydligen inte större än så här


Lite mindre än jag hade tänkt mig att hon skulle bli, men vad gör det? Full fräs är det på Fia Fnutt (kallad så av mig!) som även kallas X2000 av husse, hihi!

Här är hon ute med husse i skogen och går. Ja, gå och gå var väl att ta i


Varför gå när man kan springa?


Här har jag hittat en finfin pinne. Annars går det bra med murken bark också!!

Vänta, vad var det? Något åt vänster?


Nej, åt höger då?


Nej, inte där heller! Var nog något av rådjuren som brukar vara därnere som hördes. Nu sticker jag fram till husse i stället.


Nu går vi hem husse!!

Ja, Fia och jag har också varit i skogen (ja, ni ser att det inte är så mycket skog, men före Gudrun var det desto mer!) och då fick jag se ett älgtorn som stod där. Har aldrig sett det tidigare och att de får ha såna så nära samhället förvånar mig. Är bara drygt 10 meter in från husen som ligger där!!

Nu vill jag passa på och tacka för era fina kommentarer. Blir så glad när ni skriver en rad (om det nu går att skicka?). Hoppas ni får en fin fortsättning på tisdagen. Själv ska jag snart åka och jobba så då får husse ta över vaktandet av vovven. Vi hörs!

Kram Elzie

10 kommentarer:

Änglarna finns sa...

Hej vännen!!
Underbara bilder...på eran underbara "vovve"!
Såå skönt med ett jobb...förstår att man nästan kan bli tokig av att bara gå hemma!
Önskar dej en fortsatt underbar dag!
Kram Annika

Anki Nilsson sa...

Oh vilka fina bilder på vovvsen!!
Skönt ja att gubben din fått jobb, gubbar blir väldigt rastlösa när de går hemma. Jag tror de beror på att de inte gillar att pyssla, städa, så blir de ju mindre pengar också så man kan ju inte hitta på så mycket kostsamt.

Kramiz

Elsa och Helena sa...

Först och främst grattis till din gubbe, hoppas det blir förlängt arbete fortsättningsvis också! Fia är då för söt, klappa henne från mig. KRAM Helena

Lisa sa...

Hej gumman..Oj så fin Fia är. Det är ljuvligt med hindar. Har min första hund någonsin och jag älskar det. Tur att mannen fått nåt att göra. De behöver vi alla. Ha de så gott och jobba lugnt..

Kramar Lisa

karina sa...

Hejsan!
Men så snygg du var i bikini...... Har varit och myst med barnbarnet och när jag kom hem så hade nog tallarna tappat alla sina barr på tomten. Vad tråkigt det är att ha en oskött tallskog som granne, men det är bara att gilla läget. Roligt att mannen fått ett jobb och här har man en sportfåne också framför TV. Budade hem lite knölar som jag satt och de mörka tulpanerna visade sig vara mörkrosa hos mig. Vi vart så slöa i affären så det blev fäårdigrensade kräftstjärtar hos oss "ler", men gott var det med skagenröra på rostat bröd. Ha det gott, Karina.

skifferhuset sa...

Så härliga bilder på Fia! Riktigt lyser om henne! Skönt för mannen att få göra något, förstår om det är fufft att vara arbetslös, har ju aldrig varit det någon gång, när jag inte har jobbat utanför hemmet så har jag valt det själv, men hos oss finns ju alltid att göra! Ha en riktig skön dag! Kram Iréne

Allis sa...

Åhå, ja det ser jag ju - att det är en liten Fia Fnutt du har ;)) Underbart söt!
Nu verkar det ha löst sig med kommentarsproblemen, för mig iaf - utan att ha gjort något av alla knepen som så frikostigt har delats bland alla bloggare... (kanske inte ska ropa hej innan jag tryckt på "skicka"?!)
Må gott!
Kram Allis

Carolyn sa...

Fia is beautiful-a lovely companion to walk in the woods with!

Thank you for your kind words for Our Lucas.

Carolyn

Uttan sa...

Så glad att Du hittade till Mej och vill vara med på Min tävling.

nu ska Jag kika här hos Dej.

Kram!

Lisa sa...

Hej gumman..Tack för tassen hos mig du goa. Ja visst kan de bli arga men vad gör de som sagt. Ja min pappa reste även han för tolv år sen. Men man får vara glad som haft såna underbara föräldrar. Men visst gör de ont mellan varven. Ha nu en skön fredag min vän..

Kramar Lisa