lördag 12 maj 2012

Ett vårligt inlägg

Hej på er! Ja, jag tänkte jag skulle kika inom en runda nu när jag är hemma på timmar. Snart bär det av till jobbet igen. Men i veckan så passade vi på att åka till husvagnen några dagar. När nu gubben är hemma och jag var ledig. Riktigt skönt hade vi och vi var nästan helt ensamma om toaletter och annat, haha.


Så här vackra körsbärsträd har vi runt vagnen. Flera stycken som stod i full blom nu.


Underbara blommor som knappt syns mot det klarblå himlen.


De här skira blombladen flög tyvärr all världens väg på natten till fredag då det regnade ordentligt och dessutom blåste en del. Bilen såg ut som den hade stora snöflingor på sig!


Så här ser det ut i förtältet. Varmt var det så vi fick ha tvärdrag därinne.


Här är matlagningsdelen. Ser lite stökigt ut för vi har inte fått med oss bordet vi ska ha micron på än. Anledningen är att slöfocken (dvs JAG!) inte har målat det klart än. Ja, så är det här i världen. Men ser du Monika att din lilla tavla hänger med? Den ska hänga där så länge vi har husvagn, det är då så sant som det är sagt!


Så  här ser det ut vid sittgruppen. Ser rätt stökigt ut när man har de röda skydden över, men hellre det än att ha smutsiga dynor efter en viss liten Fia!!


Och här är sängen! Jag vet att jag visat detta innan, men det kanske är någon nytillkommen "tittare" som inte sett det förr. Längst bort på hyllan står gubbens fyr som han köpte på en loppis (!) och i mitten står tuppen som är en symbol för Torsås (i Småland!).


Här har vi en som ni inte sett på ett tag. Full fart framåt. Var knappt matte hann med med kameran! Ingen rast och ro någon längre stund för den här lilla.

Men här är det tvärtom


Här har hon hoppat upp i husses knä (ja, hon tror inte att hon är en hund!) och sen lagt huvet till vila på bordet. Ser väl sådär bekvämt ut!!!

Men nu får jag önska er en skön helg. Ha det så gott så hörs vi framöver i veckan!

Kram Elzie








8 kommentarer:

Änglarna finns sa...

Hej vännen!!
Härliga bilder!!
Ser mysigt ut..med husvagnen..kan förstå att det är skönt att komma dit!!
Önskar dej en fortsatt härlig kväll!!
Kram Annika

Ankii Nilsson sa...

Så har du fått hem gubben igen? eller kanske bara lite tillfälligt:) Husvagnssemester, ja faktiskt har vi pratat "lite löst" om att kanske göra något sånt i sommar. Jag har knappt sett vår husvagn, den for liksom vidare till Fjollträsk så snart den kom hem:( Nu tillhör jag ju de lata folket som inte är så förtjust i sån där semester, men nån gång kan de ju vara kul. Oh de e rätt många år sedan vi verkligen tog semester, vi har ju byggt o renoverat istället.

Ja de där körsbärsträden fäller bra nu, vi har fyra inne på tomten o flera utanför så vi har en hel del blader inomhus också, dörren står ofta öppen för hundarna:)

Kramiz o go helg...nu har regnet nått oss också..tvi..

Käranån sa...

Härliga bilder på er "husvagnsledighet". Körsbärsblommningen ser helt underbar ut. Ha en fortsatt bra helg!

Pia sa...

Så ljuuuuvligt mysigt ni har det där!!!! Hahaahaaa er hund!!! Hälsa!

Kraamar!
-Pia-

Gunillasljusglimtar sa...

åh vilken härlig bildserie du visar...jättefin husvagn o förtält...tack för titten vännen....haha jasså du gillar inte potatis då...ha det gott. kram Gunillaå

Bittan sa...

Tittar in för att önska en fortsatt mysig helg även om du som jag antagligen jobbar :-)
De där grönsaks medaljongerna ....skulle jag ha svarat för länge sen är inköpta i Swedish food på jobbet dvs IKEA alltså bara att värma i ugnen .39 spänn för 8 st , smigigt och sååååå goda.
Kram Bittan

Tre Tanter sa...

Åhh vilket paradis ni har där. Så fint!
Ha en fin söndag!
Kram 3 Tanter.

Anki sa...

Åh nu får du mig att längta, det där är väl vår om nåt...härliga bilder!
Japp, kniven...lika illa som det låter, hihi...

Ha nu en fin dag & kramen!