torsdag 31 maj 2012

Trevligt besök - igen!

Hej på er! Ja, nu har tanten fått fnatt som gör två inlägg dagarna i rad, haha. Tänkte bara jag skulle berätta vad jag sysslat med en stund i eftermiddag.

Min son ringde och frågade om vårt släp var ledigt. Anledningen var att han skulle åka och hämta sand till sandlådan han gjort till barnen.


Naturligtvis var vårt släp INTE ledigt, eftersom det var en stor hög med jord på. Så först försökte han få tag i ett annat släp, men det var inte det lättaste en jobbedag. Så till slut kom han hit och vi började ösa. När vi väl fått fram släpet!! Det var så tungt lassat så det lilla hjulet hade kört fast sig i gräsmattan riktigt ordentligt.


Vi kämpade som sagt, och till slut kom jag på att vi kunde ju tömma framänden på lite så den blev lättare att flytta. Sagt och gjort, av med räcket (ja, det heter säkert något annat, haha!) och sen öste vi. När vi väl öst en bra hög på gräsmattan så gick det smidigt att få ut släpet och sen välte vi det helt enkelt så att vi kunde ösa det smidigare.

Så nu har vi en sån här hög på gräsmattan.


Inte fullt så hög som på bilden som jag lånat på nätet, liksom de övriga. Sonen hade lite bråttom så det blev inget fikande idag. Istället lämnade han Cornelia här och åkte och hämtade sonen på dagis, sen skulle dom åka och fixa sand alla tre. Jag hoppas att barnen stannade i bilen, inte lätt att hålla reda på allt!!

Ja, det var lite av min eftermiddag det. Känns i armarna nu att man öst, men det är bara skönt. Ha en fin kväll så hörs vi!

Kram Elzie


5 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Dagens träningspass var därmed avklarat! Skönt!
Agneta kram

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jisses jag undrade faktiskt hur stoooor kärra ni har, när jag såg jordhögen! Om det känns i armarna ikväll, kan jag tänka mig hur det kommer att kännas imorgon. Jag har varit med och öst bärlager och armarna var som spagetti dagen efter.

Ha en fin fredag!
Kram,
Regina

Änglarna finns sa...

Ja du..vad gör man inte för sina barn!!
Ha en fortsatt skön kväll!!
Kram Annika

Hjärtruds Stuga sa...

Ösa jord är riktigt slit göra. Kärran blev ju avlastad och det brukar vara skönt.
Ha en skön helg och en välförtjänt vila.

Kram Karin

Änglarnas hus sa...

haha..vilken historia..jag förstår varför bilderna är ifrån nätet..fanns nog inte något läge för att plocka fram kameran där inte..hihi..

Vilken ljuvlig header du har!! Snart blommar mina!

Kram kram Sanne