fredag 12 oktober 2012

Ännu en kall morron!

Hej på er! Ville bara kika inom och önska er en fin helg. Idag blev jag inte glad på mig själv när jag kom ut. Mina pelargoner hade frusit!!! Och regnmätaren!!! Är det någon som vet var man kan köpa en sån där "kopp" i glas? Så typiskt så det är inte klokt.


Kan bara hoppas att blommorna överlever. HÅller på och ställer ner dom i källaren nu så får vi se till våren.

Besiktningen gick bra. Den gick igenom som den skulle, så nu kan jag köra ett år till utan att bekymra mig om det, haha. Skönt när man slipper krångla med reparationer.


Dom här bilderna hittade jag på nätet. Tyckte dom var rätt läckra. Någon sån har ju inte jag, men jag tror det räcker med hästkrafterna som är i min!!

Nja, vet inte om jag blev pigg från maginfluensan så kvickt. Men det var inte vinter-sjukan, som väl var, utan en "vanlig". Nu känner jag mig rätt pigg, förutom värken i magen. Man får ju riktig träningsvärk där!

Ja, jag får väl fortsätta med mina blomster. Inte så kul att sätta ner dom så, men vad gör man? Här är inget planerat till helgen och det är skönt. Då tar man dan som den kommer. Ni får ha en riktigt skön helg allihop. Och tack för att ni fortfarande tittar inom här. Uppskattar era kommentarer väldigt mycket.  Ta väl hand om varann så hörs vi!

Kram Elzie

8 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Hoppas verkligen dina pelargoner klarar sig! Jag har ett par som står ute men jag kommer att slänga dem, övriga har jag tagit in för en tid sen, det regnade så mycket på dem så jag var rädd att de skulle ruttna.
Önskar dig också en fin helg!
Kram Eva

Carina Sjölund sa...

Hoppas din blommor klarar sig.
Man blir lika glad varje gång bilen går igenom :)
Ha en fin helg!
Kramen♥

Stina sa...

Hej min vän.

Ser att du varit krasslig...hoppas du kryat på dig. Jag hinner knappt läsa bloggar nu, allt är en enda röra med resväskor och madrasser....hoppas snart att jag får tillbaka mitt liv :)

I morgon blir det en resa till Sandviken, farmors sessor har fyllt år och i morgon ska vi fira en ettåring och en treåring. Ska bli skojigt, första gången på 8 år som alla fyra barnen är samlade. Dotra har inte sett tre av sina fyra brorsbarn så det ska bli såååå skoj :)

På söndag så hoppas vi att köket kommer upp så att vi kan skönja slutet på denna renovering.

Ha det bäst så hörs vi snart igen....Kram!

Hjärtruds Stuga sa...

Jag blir lika överraskad varje år när första frosten kommer. Har heller inte tagit in mina pelargoner men idag får det nog bli av.

Ha en fin helg

Kram Karin

Monica sa...

Jag tror säkert att dina pelargoner har klarat sig! Dom brukar vara rätt så tåliga! För många år sedan hade jag en, som klarade -11 grader!
Vi har haft en frostnatt i veckan, så idag har vi burit in änglatrumpeter och pelargoner. Litet tomt blir det på altanen och i morgon åker trädgårdsmöblerna också in...
Men än har vi många höstveckor kvar!
Ha en fortsatt skön helg, kram, Monica

Himmel och Plättar sa...

Så märkligt att det frusit så hos er, mina pelargoner står fortfarande ute och blommar och jag har till och med en kruka med sommarblommor som är så fina att jag inte kan med att slänga den.

Pellisarna är det ju bara att plocka bort alla blad på och övervintra som man brukar roten har nog klarat sig. Jag lyckade ju inte ens ta död på en vanlig krukväxt som jag blivit less på.

Den stod ute i vinterkyla i flera månader innan jag tog in den för att den skulle tina upp så jag fick den ur krukan. Efter ett par veckor fick jag se ett par nya blad spira bland det bruna frusna.

Äppelblom sa...

En kvällshälsning till dig!

Herr Nilssons Fru sa...

Skönt du piggat på dig, maginfluensa är inte de lättaste att dras med..ich...hoppas gubben klarade sig.

Trist när blommor fryser, fast nja, nä mina har allt klarat sig. De blommar fortfarande där ute:)

Kramiz