onsdag 24 oktober 2012

Ett nytt ansikte

Hej på er! Hoppas allt är bra med er. Själv har jag fått en nerv i armen som spökar. Fattar inte hur klumpig man får va ibland!! Skulle ta bollen när Fia och jag var ute och lekte och vred till armen. Efteråt har jag inte kunnat använda högerarmen alls. Nu börjar det bli lite bättre, så jag antar att det är en nerv som spökat för mig. Inte bra med bollar som är slippriga och hala, haha.

I måndags var jag inne och beställde nya glasögon. De såg ut någonting så här. Får väl se om jag har rätt när jag väl får dom. Mitt minne är som bekant begränsat!!

Bågen ser i alla fall ut så här. Ska bli kul med nya glasögon. Och framför allt behövligt. Mina ögon hade ändrat sig en del - till det bättre!! Inte konstigt att jag sett dåligt med mina nuvarande.

Igår fick vi äntligen den nya luftvärmepumpen installerad och vilken skillnad! DEN HÖRS JU INTE!!! Den gamla vi hade skramlade så folk upplevde det enerverande när dom var här. Själv tror jag det blev så när den gamla motorn byttes ut. För tidigare var den också tyst.

Och så har gubben åkt iväg igen. Men han skulle komma hem på fredag. Det är nog bäst för honom det, Fia fick nämligen stanna hemma och jag jobbar i helgen så då kan hon inte vara själv, haha. Hon är skendräktig nu och håller på att driva mig till vansinne. Håller hon inte på och bäddar och donar så står hon bakom soffan och gnäller!! Är det någon som har något tips på vad man kan göra? Kan ju inte gärna plocka bort alla kuddar för att hon inte ska bädda.

Nej, nu ska jag sätta fart här igen. Har en sak att fixa innan jag ska ner till affären. Så att "saken" kommer med posten. Så får vi se sen hur den mottages. Ha en fin onsdag allihop.

Kram Elzie

12 kommentarer:

Hjärtruds Stuga sa...

Kul med nya glasögon. Blir lite höstfräscht. Så skönt det måste vara när det blir tyst i huset. Ibland har man lite svårt att vänja sig för man är så van vid skramlet man har omkring sig jämt.

Ha en fin dag

Kram Karin

Judy at GoldCountryCottage sa...

Hi Elzie: I hope your glasses are the right ones. I think I need to get stronger ones now. Thank you for your sweet comments on my Autumn post. The colors are very beautiful this year but now we have rain and wind so don't know how long they will last. We even had a tornado warning yesterday, which is unheard of in our area..Happy Wednesday..Judy

Bittan sa...

Alltid kul med nya brillor ,numera kan det ju förändra hela utseendet och även vara en acccesoar. Min optiker har alltid olika bågar med fönsterglas :-) Nu vill vi se en bild på bloggerskan i de nya !!
Kram Bittan

Snäckskalsdalen. sa...

Snygga bågar! Jag behöver också nya, mina glas är så rispiga så jag får vicka på huvudet åt alla håll när jag ska rikta in blicken.....men jag tycker inte om att få nya bågar, det är så ovant och man ser så annorlunda, det är besvärande.
Vi har ju steriliserat/kastrerat vår Goldenflicka så jag hoppas vi slipper skendräktighet, eller det kanske man inte gör.....
Agneta kram

Tre Tanter sa...

Trevlig kväll önskar 3 tanter!

Monica sa...

Snygga nya bågar! Själv har jag kontaktlinser, det har jag haft sedan 1968, då det var ganska nytt med linser!
Jag brukar säga, att det är det bästa, som har hänt mig, men då tittar min man så konstigt på mig...
Det skulle vara jättekul, om du satte in en bild på dig i dina nya glasögon!
Kram från Monica!

nattugglan sa...

Va roligt med nya glasögon..o fina va de om du har visat rätt.. hihi.. Jag skulle oxå behöva ha nya.. de gamla har jag haft i flere år o jag börjar se dåligt med dem..Jag vet inte vad du skulle göra åt skendräktighet..vår gamla hund molly..hade nån gång nått sånt där för sej.. men inte gjorde vi nått åt det.. vad jag nu minns.ha en bra helg.

skifferhuset sa...

Kul med nya bågar men alltid svårt att veta vad man vill ha, å jag som inte ens ser själv när jag provar å alla jag frågar säger olika....! Inte kul med din arm, hoppas det går över snart! Inte kul med en skendräktig hund, våran har aldrig varit det men ser hos en av döttrarna när deras är det å hon grejar väldigt med allt gärna leksaker från Vilgot! Ha en skön helg! Kram Iréne

Monika sa...

Hej Världens bästa Elzie!

Hoppas din onda arm repar sig snabbt. Inte skoj sånt där.

Jättefina glasögon du valt. Härligt att få se bra med nya. Här har du en till som behöver till optikern. Har blivit mer och mer översynt. Numera går det inte alls utan glasögon på nära håll.

Nu ska en grymt trött tant spatsera iväg i säng. Känner mej verkligen som om jag redan sover ;o)

Ha det bäst och så kryar du på lilla armen!

Kramelikram
Monika

karina sa...

Hejsan!
Själv har jag haft sönder mina bågar så tur som den så fanns det likadana bågar. Ja, inte lika för de här är den modernare versionen med halva bågen svart och den andra ofärgad. Men vad gör det på en redan vacker dam, som blev så glad att slippa gå med förstoringsglas. Ska kolla om min syn om något år för de sägs ju bli bättre och bättre med synen vartefter åren går, så då får jag återgå till de helt svarta igen. Ha en trevlig helg, Karina.

Härliga Livet sa...

Låter trist med armen, hoppas det har gått över nu.
Önskar dig en härlig helt trots jobb.
Kram Pernilla

Monika sa...

Hej allra gulligaste DU!

Tusen... tusen... tack för det fina paketet! Så otroligt vackert du virkat. Jag älskar duken! OCH de fina hjärtanen! Jag är så glad och nöjd så det går inte beskriva i ord! Vet redan var jag ska lägga duken. Kommer att bli mer än fint! :o) Visar i något kommande inlägg.

Tack underbara Du!

Stora varma bamsekramar
Monika