onsdag 13 februari 2013

En liten vinst

Hej på er! Ja, så har det gått en vecka igen. Jag fattar inte vart tiden tar vägen!! Tycker jag hinner ingenting. Kan det vara åldern tro???

Återigen har vi ett snöigt landskap. Tycker det kommer lite av den vita varan varje dag. Är bara när jag ska ta kort som den försvinner, haha. Gubben är i alla fall ute och skottar just nu.

Ja, jag fick en liten vinst inne hos Pia häromsistens.


Visst är dom söta, de små änglavingarna, som slutligen landade i mitt köksfönster? Så här ser den ut på närmare håll.


Det var en liten fjäril med i paketen. Den satte sig på kaffekvarnen i hyllan.


Den är gjord i tidningspapper som ni ser. Vet ingen människa som pysslar så mycket som just Pia. Gå in och titta hos henne så får ni se. Och TUSEN tack för vinsten Pia. Jätteroligt var det att se sitt namn draget.


Igår var det ju fettisdagen. Jag hoppas ni åt massor av semlor. Vi smäckte faktiskt i oss inte mindre än två var här!!! Inte nyttigt för figuren, men gott var det, haha. Det var hemgjorda semlor, som jag gillar bäst. Är inte så förtjust i mandelmassan de har i de köpta. Själv gör jag smeten på inkrom, sötmandel och grädde. Och lite socker!!

Var inne och röntgade mina lungor igår. Ska bli intressant att se vad tant doktorn säger om det. Förhoppningsvis var det inga större fel på dom!

Nu är Fia alldeles tokig här. Husse står och pratar med en dam med hund utanför fönstret och HON får inte komma ut, hihi. Hon bara ställer sig och stirrar på mig, precis som, kom igen nu. Men eftersom hon löpt just nu, och kanske inte bör träffa någon hanhund precis nu, så får hon stanna inne. Hur anklagande hon än tittar, haha.

I morgon är en dag som vi inte brukar bry oss så mycket om, Alla hjärtans dag. Gubben brukar komma hem med geléhjärtan i hjärtformad burk, men jag är, skam till sägandes, inte så förtjust i geléhjärtan heller. Oftast blir det han som äter upp dom, haha. Hur firar ni Alla hjärtans dag?

Jag har ett problem som håller på att göra mig tokig. Bytte ju till Google Chrome för ett tag sedan och nu när jag ska gå in på någon sida och titta så hoppar bilden stup i ett. Försöker man trycka på någon knapp så kan man ge sig den på att bilden hoppar till precis så man kommer in på någon annan sida. Är det någon av er som har samma problem? Eller som vet om man kan göra något åt det? Vore väldigt tacksam för svar.

Nej, nu är det snart dags att ställa sig i duschen och åka till jobbet. Vi har möte idag och sen jobbar jag en halvtimme medan kvällstjejerna har sin rast. Så man sliter inte ihjäl sig precis. Hoppas jag, haha. Ni får ha det så bra. Krama om din älskade lite extra i morgon i alla fall, ta väl hand om varann så hörs vi.

Kram Elzie

8 kommentarer:

Monika sa...

Grattis till den fina vinsten! Här blidde det bara en semla var. Men å andra sidan var den inte direkt liten. Som en hel måltid vill jag lova ;o)

Här snöar det också idag. Och riktigt mänskliga grader på mätaren är det också. Så idag blir det UT! Hoppas lite frisk luft tar kol på bacillerna. (Förkyld än!) Du med lr? Hoppas allt visar OK på din lungröntgen.

Kram
Monika

Vardag och flärd sa...

Grattis till att du vunnit de fina änglavingarna! Din gardin är bara så ljuvligljuvlig!
Hjärtdagen firas inte mer än att jag skickar kort till min mamma, syster, dotter och svärdotter och lilla barnbarn, de viktigaste kvinnorna i mitt liv.
Ha det fint!
Kram Eva

Änglarna finns sa...

Grattis till vinsten!! Så gullig..!!
Ja du..nu räcker det snart med snö..och gråväder...!!
Vill ha det lite ljusare..och gärna liite sol!!

Firar inget spec..heller i morgon. Men blir glad av ett gulligt sms eller kort!!
Själv skickar jag alltid kort till döttrarna och min lilla mamma!!
Önskar dej en fortsatt härlig kväll!!
Kram Annika

Herr Nilssons Fru sa...

Grattis till vinsten, små paket i brevlådan är så kul.
Uj uj två fettisbullar, jag åt en o de gjorde jag i går så nu måste jag gå i minst 1 timme idag :)

Kramiz och god ♥-dag

Anonym sa...

Nice post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon everyday.
It will always be interesting to read articles from other authors and
practice something from their websites.

Feel free to surf to my webpage :: hemorrhoids treatments

Gunillasljusglimtar sa...

Grattis till fiin vinst...♥ Jo jag skickar kort till mina närmaste...Sen ska jag ge gubben lite choklad o lotter.Kanske blir det nåt gott att äta?! hahaha vi får väl se...kramen på dej ♥ Gunilla

Black Iris sa...

Grattis till din fina vinst.. Nej, jag har aldrig hittills haft några problem med Google Chrome..
Alla Hjärtans dag är som en vanlig dag här hos oss så det blir inget firande. Kanske jag ger gubben en extra kram då :)

Kram Maidi

Fjellets datter sa...

Så koselig med gevinster, disse englevingene og sommerfuglen var så søt så.
Håper legene finner ut av tingene.
Ha ei god helg.
Klem fra Kristin