måndag 24 juni 2013

11 jobbedagar to go...

Hej på er! Ja, nu har jag börjat nedräkningen till min semester. Men än är det nästan tre veckor kvar innan man får ledigt, så det är inget att stressa upp sig för precis, haha.

Jag hoppas ni hade en fin midsommar. Vår var som sagt lite annorlunda, men väldigt trevlig. Och kan ni tänka er? Jag glömde fota precis allting!!! Vadå paparazzi!!!

Igår hade vi mor här. Hon hade också haft en trevlig midsommar. Kul när dom hittar på lite för de äldre. Men igår var vi som sagt här, min son med familj också, och det var livat värre. Tror mor var rätt trött när hon kom tillbaka hem. Efter att ha fått sig en åktur runt på småvägarna här. Hon tyckte det var riktigt roligt att se ställena som hon inte varit på på åratal.


Den här fina spannen med blommor fick jag av min son med familj igår. Det är nämligen till att ha blivit ett år äldre idag! Inget man jublar över precis, men det är ju som det är med det. Den var så söt med sina vita blommor. Nu glömde jag ju ta ett kort på den bakersta blomman, den är så läcker med stora klockor. Ser ut som en Campanula på blommorna, men bladen stämmer inte, haha.

Av gubben fick jag en ask chokladhjärtan. Han tycker väl jag ser tanig ut (hm!). Mor hade virkat ett par grytlappar till mig. Hon har ju svårt att komma åt att handla. Men jag blev så glad för dom och vi ska ta med dom till husvagnen - istället för de tunna, gamla som hänger där.

Som ni ser har jag lagt in ett nytt foto i headern. Det är mina pioner som blommar så överdådigt just nu.


Det är helt otroligt så fina dom är. Jag har mest ljusrosa, har jag märkt, men också den här tvåfärgade pionen.


Den är fin den också. Ska försöka få tag i en mörkare pion också.


Dom vita pionerna är så fina. Ljuvligt mot det mörka bladverket.


Min Flammentanz börjar ta sig efter denna hemska vinter. Så fina blommor på den och rött är ju en av mina favoritfärger.

I midsommar hade vi hemskt väder. Det var så kvavt så man kunde knappt andas. Men vi hade tur och blev nästan utan regn. Idag har det varit varmt också. På jobbet blir det väldigt varmt och man får ju inte öppna hur som helst. Är inte meningen att de gamla ska sitta och frysa. För det gör dom lätt! Nu är det lite mulet, får väl se om det kommer något från himlen

 Idag har jag fått hålla mig inne. Tål inte gräsdoften när dom klipper det och idag var först grannen tvungen att ta av lite och sen gubben!!! Skulle behöva ut och luka lite, men det hinns nog med det också.

Ni får ha en fin vecka. Ta väl hand om varann så hörs vi!

Kram Elzie
7 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Dina pioner är så fina, det är en underbar blomma! Flammentanz har jag också som alldeles snart blommor, den är först ut av mina rosor.
Fina presenter du fått - GRATTIS förresten!
Så roligt för mor att åka runt och se sig omkring lite, tror hon uppskattade det mycket.
Ha det fint!
Kram Eva

Monica sa...

Grattis i efterhand! Det var en jättefin spann med blommor du fick av sonen, men jag tycker att det ser ut som en vit Karpaterklocka, alltså en Campanula i bakgrunden...
Och den vita med mindre blommor är väl en stjärnklocka, också en Campanula...
Vilka vackra pioner du har. jag har bara vita och dom är snart överblommade, men oj, så gott dom doftar!
Ha det så bra, kram, Monica

Hanna sa...

fina sommarbilder.
Kram
Hanna

Anette sa...

Det är bara att bita ihop veckorna som är kvar då! Fina pioner du har. Jag har planterat en vi i år också. Har saknat en vit bland alla rosa. Ha det så gott. /Anette

Ett Vitare Hem sa...

Grattis i efterskott!
Ha en riktigt härlig tisdag!
Kram/Lena

Gunillasljusglimtar sa...

Åh Grattis i efterskott! Nä man är inte så förtegen om att fylla år nu för tiden tycker jag:)) Men vilka underbara blommor du visar,gud så avis jag är!! Blomman från sonen var ju så sööt.Kul för mammis att åka med lite då! Kram på dej vännen ♥ Gunilla

Laila sa...

Grattis med dagen som har vært. Pionene er så fine, er nok enda en uke til mine blomstrer men det er masse knopper. nydelig blomster fra sønnen.
Blir herlig med ferie da. Jeg ar ferie hele året så det blir ikke noen forskjell, kanskje litt mer besøk.
Ha en fin uke, klem Laila