söndag 2 juni 2013

En dag för sent!

Hej på er! Ja, mitt kort 1:a juni fick bli 2:a juni istället. Var inte hemma igår men det vete gudarna om vi inte hade haft bättre väder här hemma. Det har varit regnigt och åskigt hela helgen. Speciellt i natt. Vaknade mitt i natten av att det åskade och lät som någon satt och hamrade på husvagnstaket. Antagligen var det hagel! Blixtrade gjorde det också. Inget mysigt alls.


Ja, så här blir mitt junikort. Märks att växtligheten är betydligt kraftigare än förra månaden. Dessutom ser man att det röda huset i mitten håller på att bli svart! Tror att de flesta grannar förfasar sig, haha.

Nu är det en jobbevecka till, sen har jag en veckas semester. Det ska bli SÅ skönt efter den helt galna halva maj månad vi haft. Men nu ska jag ut och sätta ner växterna som låg i paketet som jag hämtat på posten. Eller post och post, i affären då!! Ner i jorden ska dom i alla fall även om det får bli trädgårdslandet som blir platsen för dom först. Måste få väck dom från låddan. Om ni förstorar kortet så ser ni att jag satt min lilla ros jämte altanräcket. Den har så många fina blommor sen, men tro inte att ni ska få namnet av mig nu. Det får jag återkomma till, haha.

Hoppas ni får en fin vecka. Ha det så gott, ta väl hand om varann så hrös vi.

Kram Elzie

6 kommentarer:

Monica sa...

Här har det också varit lite regnigt de senaste dagarna, dock inte med hagel och åska, som ni har haft!
Ha det så gott, kram, Monica

Herr Nilssons Fru sa...

Uch ja, här har också bullrat o blixtrat i natt. Men sen blev de kanonfint väder på dagen:)

Fin bild. Huset blev verkligen snyggt i den där färgen.

Kramiz

nattugglan sa...

ja usch här har det också blixtrat o regnat.. jag glömde att skriva det i mitt inlägg..hoho..Men idag va det sol o blå himmel tills det började igen men bara för en kort stund.Fina blommor du har! Och ett hus i svart skulle jag inte vilja ha!..vi får se hur det blir sen,,du får visa bilder. ha en bra vecka!

Härliga Livet sa...

Hallo !
Här har det bara regnat i flera dagar. Så less på regn. När då solen visar sig blir det varmt så man nästan kvävs.
Men någon åska har vi inte haft, har hört många som haft riktigt rejält med bang bang.
Ha nu en skön vecka.
Kram Pernilla

Solglitter sa...

Visst är vädret opålitligt...för att inte tala om hur det brukar vara till midsommar...hihih...ständigt undrar man om sillen ska intas inomhus eller utomhus...hahha..
Så fint du har det och vad det växer nästan som en grön explosion ;)

Ha det så gott
Kram Lollo

Solstrimmor sa...

Äntligen är jag igång "på riktigt"! Ditt mejl kunde jag inte svara på när du skickade det. Men visst var det om mina kornettblommor och hur jag skötte dem? Jag vattnar med svagt gödselvatten varje gång jag vattnar. Det får alla mina blommor hela sommarsäsongen. Jag kan inte hålla reda på när jag gödslar annars!
Vi har haft underbart väder hela maj, inget regn alls! Visst är det olika!! Nu hoppas vi juni blir så där riktigt skön för oss alla i hela landet.

Kram och må så gott.
Eva-Mari