tisdag 31 december 2013

GOTT NYTT ÅR


önskar jag er, mina fina vänner härinne. Jag har varit en otroligt dålig bloggerska under detta året, men jag hoppas jag kan komma tillbaka, stärkt, under 2014.

Jag hoppas ni alla får en härlig nyårsafton. Vi ska fira ensamma, som vanligt, och i år är det 17-årig förlovningsdag. Tänk att det är så längesen. Inte konstigt man börjar bli gammal, haha.Ha det så gott så hörs vi på det nya året.

Stor nyårskram från Elzie

Bilderna har jag lånat på nätet. Stort tack för det!

13 kommentarer:

Hanna sa...

Detsamma till dig!
Hanna

Monika sa...

Hej fina vän!

Du har bjudit på så många fina inlägg här i din blogg. Så känn det inte så! Alltid så trevligt att titta in här hos dej.

Vi ska fira tillsammans med "barnbarnsfamiljen". Det blir kul! Vi ska göra plankstek och så blir det väl lite tv-tittande och lite sällskapsspel. Har vi tur kanske det blir lite "barnbarnsteater" också. Dom brukar ofta hitta på lite överraskningar :o)

Igår var vi och såg "hundraåringen". Du milde vilken galen film. Hade ju läst boken så jag visste ju innan att det skulle bli många galenskaper. Dom har verkligen lyckats bra med filmen. Fullsatt och många långa skratt fyllde biosalongen :o)

Ha nu en fin avslutning på 2013 och ett riktigt riktigt.....

GOTT NYTT ÅR!

Kram
Monika

Gunillasljusglimtar sa...

Åh inte då! Man gör det man hinner med bloggandet! Tack för att du är min bloggvän ♥ Kram o Gott Nytt 2014 till dej från mej ♥ Gunilla

Monica sa...

Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag dig och din familj och tack för alla trevliga kommentarer under det gångna året! Du har inte alls varit en dålig bloggerska, tycker jag!
Nyårskram, Monica

Rigmor sa...

Tittar in så här lite på slutet av 2013 och önskar dej en bra slut och ett Gott Nytt År!!
Kram kram

Vardag och flärd sa...

Vi firar också själva med god mat och dryck, det är skönt!
Ha en fin kväll och ett Gott Nytt År!
Kram Eva

monica sundvik sa...

Gott Nytt År!
kram, Monica från MINA TVÅ HEM

~ Eva ~ sa...

Grattis i efterskott till förlovningsdagen, och en god fortsättning på det nya året önskar jag Dej, och de dina.

Jag tycker att du är en väldigt duktig bloggerska :)
Kramen från Eva

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

HEj Elzie
GOd fortsättning till dig. Hoppas allt är ok.
Jag har också varit väldigt dålig på att blogga det här året. Men jag är ju med på Instagram, och där går det lite fortare att göra inlägg och kommentera osv...
Men vi får se hur det blir. Kanske att det blir lite mera blogginlägg. Är ju inne på mitt sjunde år som bloggare, och det är ju ganska länga och kanske inte så konstigt om man blir lite bloggtrött.
Kram
Marie

Lilla Rummet sa...

God fortsättning på det nya året.
Jag har också varit dålig på att blogga, har hänt så mycket under de 3 sista mån så tiden har inte funnits riktigt. Ska försöka bli bättre i år.
Ha de gott
Kram Britt

Eva i Aten sa...

Hej Elzie!
Jag vet inte vad du har haft för dig, men jag vet med säkerhet att du inte kan ha varit sämre än mig...
Ett underbart år önskar jag dig!
Jag är numera singel efter sisådär en 25 år och känner mig som en tonåring på nytt ;)
Kram, kram☼

Hjärtruds Stuga sa...

God fortsättning på det nya året. Här har du en till som inte har varit så flitig bloggare och helt usel på att kommentera bloggar också. AAntinge så får det bli bättring eller så får det väl vara som det är.

Må så gott

Kram Karin

Britt-Inger sa...

God morgon !
Tar en liten bloggpromenad så här på morgonkvisten o kollar om ni är vaken :) Inget kaffe bjöds det på här så jag vandrar väl till nästa o ser om det blir nått där eller om jag måste sätta på pannan själv :)
Ha en fin dag, kramen !!