tisdag 18 oktober 2011

Regntunga skyar...!

Hej på er! Ja, jag skröt ju om vårt vackra väder igår, men det skulle jag tydligen inte gjort för idag är det regn, regn, och åter regn som gäller. Till det starka vindar som gör att man helst håller sig inomhus. Förstår att det är sånt här väder i stora delar av landet nu. Usch och tvi, haha!

Här har det bakats morotskaka till vårt personalmöte i morron. Vet inte vad jag gjorde för fel för philadelphiaost, smör och florsocker skar sig verkligen så det blev inte alls vackert när jag lagt på det. Men förhoppningsvis smakar det gott i alla fall för jag tänker inte göra om det!! Nej, ni får INTE se nån bild på denna vackra skapelse.


Här ligger Fia och vilar sig efter skogsturen. Vi blev bra blöta bägge två. Att torka sig är ju ingen höjdare, man tar det mest som lek, men det värsta fick jag väck. Och nu ligger hon på det vackra täcket igen, haha. Blir nog aldrig av att jag tar bort det!!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sen är det bara att göra mina eländiga kort igen. Men nån gång ska dom väl vara färdiga dom också. Hoppas ni har en bra dag. Vi hörs!

Kram Elzie

PS! Det bidde ingen morotskaka till fikat. Glasyren blev helt konstig och kladdig. Kan inte transportera det till jobbet. Så just nu står en Tigerkaka i ugnen. Det får gå det också, haha.

14 kommentarer:

Maria sa...

Ja vilket vidrigt väder. Lilla Fia alldeles slut stackarn. Gott att ha sin lilla myshörna att gotta sig i. Kram Maria

Vardag och flärd sa...

Ja du, vädret är verkligen så trist det kan vara, regnar som det värsta och blåser, blir aldrig ljust!
Men en dag närmare våren och ljuset!
Kram Eva

bakom berget sa...

Ja attans vilket väder va! Det regnar och blåser som tusan här oxå. Meeen....man har ju hundar, så det är väl inget att välja på. Ut i regnet bara! Det ser väldigt skönt ut där i soffhörnet. Så ska jag ligga när jag kommit in igen :-)
Ha en skön afton! Kram Åsa.

Änglarna finns sa...

Samma väder här!! Just nu skiner solen..men regnet Vräker ner!!! Trist.
Tror jag gör som Fia..kurar ihop mej på soffan..hihi.
Ha en fortsatt mysig kväll!!
Kram Annika

Black Iris sa...

Ja inte är vädret bättre här hos oss heller. Det har inte varit uppehåll på hela dagen. Vår hund avskyr när det regnar så jag har fått bära ut honom för att han ska få nåt gjort..

Kram Maidi

Monica sa...

Ja, det har tydligen varit samma eländiga väder överallt idag!
Men vi har haft nästan 14 dagar med sol, så jag ska inte klaga!

Trist att din kaka misslyckades, men då fick ni väl något gott att äta hemma? För du slängde den väl inte?

Lycka till imorgon!
Kram, Monica

NICOLINAS BONING sa...

Japp, nu har man nått den mogna åldern av 50 år...inte för att det känns någon skillnad, men det är skönt att det är gjort nu:-)

Jag bakade åxå morotskakor igår för att ta med till jobbet som tack för uppvaktningen som jag fick av mina goa arbetskamrater.
Som tur var så gick det bra med glasyren på mina. Det kan bero på att jag inte använder smör i min...men din måste ha sett för härlig ut;-)
Hoppas att den var god iaf för du slängde den väl inte?!

Ha det så bra tills nästa gång vi "höres/synes" och hälsa Ingvar.

Kramar Birgitta

karina sa...

Hejsan!
Jasså den har kommit ut, då får det bli lång fikastund i morgon efter kroppkakemiddagen. Gillar ICA som har en dam som säljer nykokta så man får dem direkt ur kastrullen. Håller på att måla rummet så jag behöver många pausar, för man är ingen tonåring längre och jädrans vad det känns i axlarna. Fint blir det och så ljust med helvita väggar mot mina mörkbruna möbler. Hoppas de skjuter av en massa rådjur i år så det finns plats för alla i skogen och de låter bli trädgårdarna. Klart du hade kunnat ta med kakan ändå, men nu får ju gubben och du godfika ett tag framöver istället. Här blåser det och regnar om vartannat men jag väntar finväder för de har de lovat, upp till 10 grader + så än finns det tid för fikastunder i hammocken. Ha det gott, Karina.

Fröken Tindra sa...

Ja, vädret är minst sagt trist... Vad tråkigt med morotskakan. Hoppas tigerkakan blev bättre!
Kul att du vill tävla hos mig.
Ha en fin torsdag!
Kram!

Carolyn sa...

We have had beautiful weather most of the autumn but today it is raining here too.
Enjoy your carrot cake.

Carolyn

skifferhuset sa...

Ja usch för detta väder, bäst att hålla sig inne! Ser så gott ut för Fia på det fina täcket! Kram Iréne

Vita små hjärtan sa...

Hej Vännen!
Tack för dina gulliga ord hos mig!
Kram Agnetha

Unknown sa...

Godmorgon!
Ibland vill det sig bara inte med bakandet, tur att du hade en reservplan ;))
Och vilken himla tur du ändå hade då du mötte älgen!! Har själv varit riktigt nära ett par gånger så jag vet hur läskigt skakig man blir efteråt - Usch! Bra att du har ordning på bilen och kör försiktigt!
Visst är det fantastiskt roligt att släktforska! Just nu har jag tagit en liten paus, för det tar ju en sån massa tid, men snart så ska jag sätta igång igen för jag är såå sugen efter att ha tittat på samtliga avsnitt av "Vem tror du att du är" på SVT. Det finns ju så otroligt mycket intressant att gräva fram i gamla arkiv...
Ha en riktigt skön fredag, kära du!
Kram Allis

Snäckskalsdalen. sa...

Fast idag har vi haft lite, lite, lite bättre väder, men bara lite......huuuh!
Agneta kram