söndag 27 maj 2012

Så var vi då firade

Hej på er! Ja, så har vi firat vår dag. Jag höll på i fredags och laga mat så jag kom inte iväg förrän vid halv 3. När jag kört ca 1 mil så ringer mobilen och gubben frågar var jag är. Vadå är??? Ja, jag är i husvagnen säger han. Då hade han slutat vid middag, utan att säga något till mig!, och jag som tänkte jag skulle vara FÖRE honom så jag kunde fixa till det lite. Ja, så kan det gå, haha.

Bakade en rabarberpaj med marängtäcke och den var så fin. När jag var på väg efter kameran (herregud vad vi fotar allting, hihi!) så ringde telefonen. Skam till sägandes var det gubben den gången också, så när jag kom ut till spisen igen såg pajen ut så här:


Den hade sjunkit ihop totalt!! Där lärde jag mig att man ska inte baka marängpaj när man inte ska äta den direkt, men jag kan tala om att den var god ändå.

Till middag gjorde jag en kycklingpaj med bacon och lök i också. Den var riktigt smarrig. Till hade vi en kall sås med tomater och sallad. Blev inte lite förvånad när jag skulle lägga in bilderna ikväll och det inte fanns någon på pajen, haha. Men dukningen, som ju blir lite sådär när man är i husvagnen, blev så här i alla fall.


Ser ni längst till vänster där? Min gube hade varit så gullig och åkt förbi blomsteraffären och köpt mig rosor!!! Så jättegulligt av honom.


Tyvärr gillade dom inte livet i förtältet så mycket så dom slokade rejält första kvällen. Nu har jag klippt av dom så jag hoppas jag kan njuta av dom lite till.

Jaha, i morgon är det måndag och back to normal igen. Tycker helgerna bara rusar förbi. Speciellt när man är ledig, haha. Idag har jag ringt och grattat mor på mors dag. Vi har aldrig varit några firare av den dan, mer än att man gjorde ett kort när man var yngre, och ibland kör jag över med en blomma eller något annat. Tycker man kan sina föräldrars dag varje dag istället.

Nej, nu är det dags för duschen, sen ska man upp igen vid kvart över 6 i morron. Hoppas ni får en fin måndag. Ta hand om varann så hörs vi!

Kram Elzie


15 kommentarer:

Himmel och Plättar sa...

Det låter som om ni hade en riktigt härlig helg. Mors dag blir ju lite extra när man får blommor och allt:)

Hoppas din måndag är lika solig och fin som min.

Kram Karina
(fd. Englagård)

Frusvea sa...

Grattiskramar på er årsdag. Tänk så festligt det kan bli bara med att duka lite fint och en bukett rosor :)
kram

Änglarna finns sa...

Så mysigt firande ni hade!!
Håller med dej om Mors Dag..behöver inte firas alls!!
Utan man kan fira när som helst!
Ha en underbar måndag!! Kram Annika

Herr Nilssons Fru sa...

Myspys helg med kärleken,,de ja så gutt. Fast de kan ju inte jag skryta med, men jag fick ju njuta av barnbarn o barn o svärdöttrar o mamma:)

Dåligt att rosorna gav sig så fort...fnys..men du gav dem liv igen - härligt.

Kramiz

Elsa och Helena sa...

Vilken härlig helg ni har haft och din gubbe är då för rar:)

KRAM Helena

Stina sa...

En stor kram från mig till er.:-) Stina

Viola sa...

Kan tänka mig ni haft en mysig helg i husvagnen i det fina försommarvädret, ha en trevlig vecka, kram

bakom berget sa...

Va gott ni verkar ha det i er husvagn. Jag tyckte att pajen såg verkligt frestande ut. Jag måste nog ta och göra en jag oxå :o))
Ja, du skulle ha varit med på bloggträffen. Det var så himla trevligt. Ha en fin fortsättning på veckan nu!
Kram Åsa.

skifferhuset sa...

Vilken skön å trevlig helg ni har haft! Här brukar jag få en liljekonvaljbukett på mors dag å det är alldeles tillräckligt! Ha det fint! Kram Iréne

Snäckskalsdalen. sa...

Vilken mysig helg ni haft och så mycket gott du lagat till! Det är lite kul med marängtäcket, det är det! Och gott!
Agneta kram

Inger Marie sa...

Så koslig...og god mat:)
Dere ser ut til å ha hatt en fiiin helg:))
Ønsker deg en nu fin uke og takker for din kommentar:))

Härliga Livet sa...

Grattis till Årsdagen. Det är väl inget fel på den pajen. Tycker sen ser smarrig ut. Ska nog prova gör en sådan. Så mysigt ni har det i för tältet. I vårat är det jämt kaos med alla barnens saker skor och annat som man måste förvara någonstans.
Må så gott.
Kram Pernilla

Solstrimmor sa...

Grattis i efterskott på nioårsdagen!

Ha en fin majvecka.
Kram Eva-Mari

Monika sa...

Hallåj! :o)

Vad mysigt ni haft det där i husvagnen. Vackra rosor och gott att äta. Härligt!

Jag har inte gjort almanackan själv. Den har jag inhandlat i butiken Handplockat i Älvsbyn. Dom har en webbshop om du är sugen på en själv.

Idag är det kylslaget här. Hoppas på värme igen!

Ha en underbar vecka!
Kram
Monika

Li@n sa...

Vilket härligt sätt att fira sin årsdag. Jag hann i år för en gång skull först att fira vår dag (hrm den enda gången också tror jag, pinsamt nog).

Hoppas ni hade en go dag!
Kram kram