måndag 10 december 2012

Semester

Hej på er! Ja, efter att ha jobbat helgen så är jag nu ledig en vecka. Ska bli skönt! Dessutom ska jag försöka få undan allt jag har som ligger framme och som ska bli just färdigt. Inte klokt vad jag kan samla på mig!

Hur har ni det i snövädret? Här har det kommit en del i helgen och mer kom det i morse, men nu räcker det tycker jag. Är inte så glad i snön och nu är det ju ljust och fint så det förslår. Men nog är det väl konstigt att det ska vara fint och soligt på förmiddan (ja, inte idag!) men mulet och dant längre fram på dagen! Idag är det dessutom blåsigt så de -3 vi har känns som de -18 vi hade i början på förra veckan!

En som gillar att vara ute i snön är den här.


Här är det full fart på Fia. För tillfället letar hon efter sin ena boll! Hon lyckades faktiskt hitta den också, haha.


Jag har försökt förklara för henne att hon är tonåring nu och inte ska hålla på och leka, men hon vill inte lyssna på det örat, haha.

Igår var det julbasar på jobbet och vi passade på att gå ner och titta på det tillsammans med några av vårdtagarna. Jag måste säga att jag blev väldigt besviken. Det var inte det minsta "juligt" det som såldes och det tycker jag är ett krav när man ska ha julbasar. Istället var det krämer, dukar, smycken, sjalar och gud vet vad. Så det blev inget inhandlat där inte.

Gubben är i stan och handlar julklapp till sin son just nu. Själv är jag färdig med mina. Vi köpte biljetter till Växjö Lakers - Brynäs den 5 januari (ishockey!) som vi ska gå på så det var ju lätt avklarat, haha. Men jag har någon mer julklapp till honom. Gör ju inget. Något han behöver!

Vår granne har en så fin gran. Var tvungen att ta ett foto på den nu när den var snöig och grann.


Enda kruxet är väl att den står precis utanför deras köksfönster så det blir rätt mörkt där. Men den är ju så välväxt och fin.

Nej, nu ska jag fortsätta här. Tusen tack för era goa kommentarer. Har varit dålig på att besöka er - igen - men hoppas jag ska hinna med det lite bättre den här veckan i alla fall. Ha det så gott, ta väl hand om varann och kör försiktigt!

Kram Elzie


5 kommentarer:

Änglarna finns sa...

Hej vännen!!
Skönt att vara ledig..förstår jag!
Snö..jag skulle faktiskt vilja ha lite mera än vad vi har...men håller med dej..om blåsten...känns verkligen som om det är kallar än vad det är!!
Önskar dej en fortsatt mysig kväll!!
Kram Annika

Monica sa...

Ja, här snöar det också från och till hela tiden och någon sol har vi inte sett på länge...
Nu får det verkligen räcka, tycker jag också! Vi brukar inte få snö förrän framåt februari, så det här är ovanligt! Ja, det är ju vackert, men jag gillar inte vinter!
Ha en fin ledig vecka, kram, Monica

Herr Nilssons Fru sa...

Oj vilken lång ledig het, så skönt :) du de var ingen dålig gran de har utanför fönstret...fanns den där när jag var hos dig - i så fall missade jag den. Undrar om de brukar ha ljus i den.

Kramiz

Vardag och flärd sa...

Så synd att du inte hittade nåt kul på basaren, men så är det ju ibland.
Jösses, så nära granen står grannens hus, det måste ju bli jättemörkt och lite oroligt om det blir storm. Men stor och fin är den.
Ha en fin ledighet!
Kram Eva

Elsy sa...

Härliga vinter bilder och hunden tycks ha roligt. Ha det så gott och njut av din ledighet. Kramar Elsy