fredag 29 mars 2013

GLAD PÅSK!

Hej på er! Jag hoppas att er påsk har börjat bra! Här är det fint. Har jobbat till halv 2 idag, men nu är jag ledig och det känns inte helt fel. Brukar ha "turen" annars att jobba alla storhelger, så det var en liten bonus att jag inte gjorde det i år.


Påskriset står på byrån i hallen, som synes. Den vasen/krukan fick jag av mina gamla jobbarkompisar här när jag slutade. Då var det en fin bukett blommor i. Nu är det ris med lite kycklingar i som får pryda den. Vasen är från Maria Nords serie "Cult". Fin, men lite svårmanövrerad eftersom det är så litet hål i den.


Kycklingarna fick jag av en vän för många herrans år sen. Brukar variera mig med att hänga lite olika saker i risen år från år. De rosa kycklingarna (!) har min mor gjort för många år sen, det också. Märker att jag har väldigt dåligt med påsksaker. EN liten låda mot FYRA stora med julsaker, haha.


Här står tuppen och vaktar sina små kycklingar. Den ena står nästan på näsan, men den ska va så. Förmodligen pickar den på något. Eller ska föreställa göra det, haha.

Här har det kommit lite snö idag. Inte så det har blivit liggande, men ändå. Nu får det väl snart vara nog!!! Vi längtar nog alla efter lite värme nu. Mina jobbarkompisar pratade om sina resor till Thailand idag. Lät som dom längtade tillbaka till värmen!!


Gubben frågade om vi skulle köpa lite godis igår när vi var i stan. Jo, det tyckte jag ju att vi skulle ha lite till hönan. Och LITE blev det!!! Han köpte så hönan var överfull och ändå blev det kvar i påsen. Så gissa vilka som kommer att gå upp några kilon i helgen!

Men nu ska jag sluta tjata här och önska er en riktigt GLAD PÅSK. Hoppas ni får en trevlig tid med nära och kära.

Kram Elzie

13 kommentarer:

Hjärtruds Stuga sa...

Härligt att d är ledig och kan njuta av påsken i år. Godis ja.....det har jag köpt alldeles för mycket så vi blir nog två som går upp i vikt.

Ha en Glad Påsk

Kram karin

Änglarna finns sa...

Hej vännen!!
Tänk det är samma här...jag har så liite påsk pynt..men massor av jul saker!
Men kan bero på att jag inte brukar pynta så mycket till påsk!
Skönt att du är ledig..och bara kan njuta av påsken!!
Ha det gott vännen!
Kram Annika

Hanna sa...

Så fin byrå du har med en stor praktisk spegel.
Kram
Hanna

Hanna sa...

Så fin byrå du har med en stor praktisk spegel.
Kram
Hanna

Monica sa...

Så skönt för dig att vara ledig i påsk! och så fint du har påskpyntat! Roligt med lite saker som nära och kära har gjort.
Ha nu en riktigt skön och Glad Påsk!
Kram, Monica

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
NICOLINAS BONING sa...

GLAD PÅSK till er alla tre önskar vi i Orsa :-)

Kramar Birgitta

Herr Nilssons Fru sa...

Så gott att du är ledig i påsk. Oj Oj vet du vad? jag har inte tagit fram en enda påsk sak. Men gubben fick ett påskägg på jobbet så de har vi mumsat lite av:) sen ska vi ner till Blekinge o påska till de lite.

Kramiz o Glad Påsk kära du

Millas Trädgård sa...

Jag har också lite påsksaker jämfört med allt julpynt man samlat på sig under åren. Blir mest ris med fjädrar och mycket blommor så klart.
Ha en riktigt härlig fortsättning på påsken!
Kram
Milla

Märta sa...

Lite har det påskpyntats här men inte alls som till jul. Vi får lite besök av goda vänner ikväll och då bör väl någon tupp o kyckling få komma fram. Fast jag äger inte så många.
Skönt att du får vara ledig i påsk! Hoppas att du hinner njuta lite av ledigheten!
Kram o Glad Påsk! Märta

Jesh St Germain sa...

Didn't know you had all these blogs, Hanne! Love the little crochet- bird! Wishing you a happy Easter!

Gunillasljusglimtar sa...

Ja jag gick av igår o tog semester idag...tänkte jag kunde unna mig..jobbade både julafton..o nu på midsommarafton så en röd semdag fick det bli;) ja inte har man många påsksaker inte:) rätt kul med dom också...en sommartidskram kommer från mejGunilla ♡

Karin sa...

Härlig godishöna du har!! Allt lite farligt med påskens godis...men ack så gott! Hoppas påkhelgen är lugn och skön hos dig!