måndag 25 mars 2013

Vårteckenutmaning 3

Hej på er! Ja, här är jag äntligen! Har jobbat fyra dagar nu, så nu var det skönt att gå hem, måste jag säga! Denna gamla kropp är inte van att jobba så många dagar i rad annars, haha.

Vårtecken ja. Inte är dom lätta att hitta, men när jag höll på att klä om efter hemkomsten, fick jag se att grannen hängt ut tvätt. Så jag slet fram kameran lite snabbt och tog kort. För DET måste väl ändå kallas för ett vårtecken?


Lite påskris har hon också vid högersidan. Inte så snällt kanske att ta på andras tvätt, men där var ju inget generande på bilden, haha.

Gubben är ute och tvättar min bil just nu. Inte dumt att ha en egen serviceman till det!! Kanske ett vårtecken det också, men han har tvättat bilarna innan i vinter så det är ju ingen nyhet.

Annars har det varit en solig och kall helg. I lördags morse -18, igår -15 och idag -12,6!! Skönt att dagarna är soliga och sköna i alla fall.

Hoppas ni får en fin vecka allihop, och nästa helg hoppas jag verkligen att det blir lite ordning på vårtecknen här. Ta hand om varann så hörs vi!

Kram Elzie

9 kommentarer:

Monica sa...

Visst är det ett vårtecken att hänga tvätt ute! Det har jag faktiskt också gjort i två veckor nu, är det bara lite sol och vind, så torkar det! Men det är kallt om fingrarna, när man står där och hänger upp...
Ja nu hoppas väl alla på att vädret snart ska slå om, så att vi får lite vårtecken! Annars blir det ju sommar på en gång...
Ha det gott och vila dig efter allt jobbande!
Kram, Monica

Härliga Livet sa...

Nog är det ett vår tecken allt, inte minst att tvätta bilen hemma på gården.
Tänk om den här kylan kunde flyga åt ........
Jag vill ha vår nu.
Kram Pernilla

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Ja, det kommer några små vårtecken då och då. Men det är ont om dem... Ställde ut påskliljor i helgen, för att ta in dem varje kväll, men tror du jag kom ihåg det... Hah! Näedå, och i morse tyckte de nog inte att det var så kul med den envisa kylan, för de hade lagt sig ner... Vi får se om de vill hämta upp sig igen.
Kram
Marie

Monika sa...

Det var härliga vårtecken! Det är så fint när tvätten vajar i vinden. Här skulle den frysa till is om jag hänge ut den. Här finns inga tecken på vår än så länge. Jo, förresten det gör det visst. Såg en fågel som inte brukar vara här på vintern. Kanske var det ett första tecken ändå :o)

Här går det inte tvätta några bilar än. Vattenposten har inte tinat upp ännu. Men sen brukar här tvättas bil i parti o minut. Min gubbe är också bra på att ta hand om våra bilar. En sommar när vi läst av vår vattenmätare ringde de från kommunen och undrade om vi kanske hade en vattenläcka någonstans. Hahahaha, men det var bara gubbens eviga biltvättande som var boven :o)

Passar på att önska en riktigt trevlig påsk till dej och de dina.

Varm kram
Monika

Anette sa...

Hihi, undrar just vad grannen tänkte om de såg dig ta kort på tvätten ;-) Fast det är ett vårtecken och så gott det luktar när det har hängt ute, när det väl har torkat i det här vädret....Glad Påsk /Anette

Black Iris sa...

Nejdu, i år får det allt vara för mig det här med vårtecken.. Man får ju vara en riktig detektiv om man ska hitta några såna..
Goa gubbar är bra att ha på många sätt :)

Kram Maidi

Inger Marie sa...

Så deilg med vårtegn!...vi lengter såå etter våren nå:)
Ønsker deg god påske og nyt dagene:))

Gunillasljusglimtar sa...

Jamen det är ju verkligen ett vårtecken,har inte tänkt den tanken än riktigt! Gött med en servicegubbe:) GLA PÅSK på dej...Kram Gunilla

Hanna sa...

Ville bara titta in och önska en Glad Påsk.
Kram
Hanna