söndag 31 mars 2013

Vårteckenutmaning v 4

Hej på er! Ja, så var det utmaningen igen. Tyvärr har det inte hänt något avsevärt anmärkningsvärt i den här änden, så jag visar bara lite bilder på min favoritfågel - Talgoxen.


Denna härliga fågel som sjunger så vackert för oss nu. Häromdagen såg jag två talgoxar som "lekte" i luften. Riktigt roligt att titta på, men som vanligt hade man ju inte kameran med!


Bilderna har jag lånat på nätet. Tusen tack för lånet. Vet inte vem som tagit korten, det stod inte.

Ja, det var min vårteckenutmaning idag. Hoppas verkligen att det gått lite längre tills nästa gång så man har något att visa.

Ha en fin påskdag.

Kram Elzie

6 kommentarer:

Annica Östlund sa...

Fåglarnas sång är verkligen ett vårtecken, det är ett evigt sjungande på vår baksida. Så vackert och rogivande!
Kram Annica

Gunillasljusglimtar sa...

Jaa dessa tappra fåglar som sjunger för högan sky fast kylan biter sig fast! Ha det bra så här på påskdagskväll...Kramen Gunilla

Monica sa...

Ja, talgoxarna har vi också hört ett tag nu och vi har även hört koltrasten, som är en riktig vårfågel med en underbar sång, tycker jag!
Nu hoppas vi på lite varmare väder nästa vecka...
Kram, Monica

Snäckskalsdalen. sa...

Det är verkligen magert med vårtecken, det måste väl bli så att allt kommer på en gång. Men pippifåglarna är ju goda nog och så söta, så söta!
Agneta kram

Charlotta sa...

Småfåglarna blir lekfulla när det är vår. Ett sant vårtecken! Men i år är kanske aktiviteterna mer frustration för att våren inte kommer...^^ ;)
Ha en fin avslutning på påsken och hoppas du får en fin första aprilvecka.

Paula i pörtet sa...

Hej, har försökt att leta på tussilagon i södersluttningar som är bara från snö nu men utan framgång. Snart åker förstoringsglaset fram, det kanske hjälper?