onsdag 30 september 2015

Vardagsrum och fliten

Hej på er! Ja, så är det sista september. Nog rusar tiden iväg alltid. Fattar inte vart denna månaden tagit vägen heller!


Här brukar vi tillbringa våra kvällar. Framför tv:n i den fulaste soffa som finns. Jag vill gärna slänga ut den och köpa en soffa + fåtölj istället, men det har inte gått in riktigt än - i gubbens hjärna!!


I hörnan ligger han nämligen varje kväll och tittar. Fast igår fick han ge med sig och gå in till datorn och kika färdigt på hockeymatchen han glodde på. Det blev ju förlängning och det gick jag inte med på. Ville titta på Bosch på tv8. Har läst många av böckerna om denne kriminalare och gillar dom väldigt mycket. Är väl inte så förtjust i serien dom gjort, alldeles för korta avsnitt med bara 1 timme!


Mormors och morfars möbler står fortfarande kvar, men jag har tagit bort den broderade mattan. Ska jag vara riktigt ärlig så gillade jag aldrig den. Nu får den stå utan matta tills jag eventuellt hittar något annat jag vill ha.


Gubbens förra svärfar var väldigt duktig på att måla. Vi har den här tavlan efter honom. Vet inte om det är på lån så något av barnen ska ha den när vi försvinner, men jag tycker så mycket om Bertils måleri. Man ser vad det föreställer och det uppskattas av mig. Dessutom målade han mycket stränder och det uppskattas av gubben, hihi!


Den här skylten skickade jag efter för flera år sen, men för någon månad sen fick den komma upp på väggen. Tycker den är fin.


Jag sitter inte med armarna i kors här på kvällarna. Just nu håller jag på med en julduk till dottern. Är färdig med första sidan och...


... har börjat på nästa. Inte så roligt, men jag kan ju inte lämna fram en halvfärdig present, haha.

Nu ska ni få se något hemskt!


En fantastisk bild på bloggerskan, haha. Tänkte jag skulle göra som alla andra och ta mig en selfie, men det ville väl inte lyckas sådär. Ser mest förvånad och uppnosig ut!! Men så här ser jag ut just nu, nyklippt och nyslingad. Dock har jag inte lyckats få till frissan riktigt på bilden.

Hoppas ni har en fin onsdag. Ta väl hand om varann så hörs vi!

Kram Elzie9 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Tycker du är jättefin!! Ja du som jag fullt upp,inga rullade tummar här inte:)Nämen för att förklara vad syrran sa så räckte det inte med att fylla i att man inte är en robot.Det kom upp massa olika bilder som man ska leta efter lika och massa andra förslag innan det kommenteras så hon har ledsnat lite.Idag kom hon in på första försöket sa hon:)) Hahahaha fattar inget själv...Ja biblan har inte jag varit sen jag gick släktforskning!! DET var såå kul! Ha det gott Kram Gunilla

Vardag och flärd sa...

Soffan ser riktigt skön ut, man ska ha en go soffa att krypa upp i, det är viktigt.
Jag tycker tavlan är jättefin, roligt när man vet vem som målat.
Det är roligt att se bild på bloggarna, inte lätt att ta en bra selfie men jag tycker du lyckats även om du ser lite förvånad ut.
Ha det fint!
Kram Eva

Cheryl @ TFD sa...

Thank you so much for leaving such a sweet comment on my blog! I hope you'll be back to visit again. Take care and have a nice Friday and weekend! ~Cheryl

Debbie sa...

thank you for your nice comment at the Lakehouse blog.
Your embroidery is beautiful for your daughter. You are very talented at it.
Have a good weekend.
Debbie

~ Eva ~ sa...

Ser ju hur mysigt ut somhelst där i eran soffhörna.
Och vad duktig du är som sitter och broderar på Julduken.

Kram

Hanna sa...

En fortsatt fin söndag!

Monica sa...

Det var väl en jättebra bild, även om du är avklippt vid hakan... Roligt att se!
Vilken jättesöt julduk du broderar, så glad din dotter ska bli!
Kram, Monica

Monica sa...

Hej, jag igen! Angående änglatrumpeter: Om du vill, så kan jag skicka en bit av en stam till dig, när vi skär ner dem till våren? Man bara sätter den i vatten och planterar när rötterna vuxit ut. Men du får påminna mig framåt februari...
Kram, Monica

Monica sa...

Monica igen...
Ja, jag skickar dig gärna en bit någon gång i februari!
Ha det gott, kram!