måndag 9 juni 2008

I valet och kvalet - What shall I chose?

Hej på er!
Ja, så var bröllopet och dopet avklarat. Bilder kommer snart. Berättar mer om det när jag har bilderna.
Men igår tog vi båten och åkte ut på "Helgahavet". Eftersom det var så fint väder så var det upptaget på de flesta ställen. Men vi har ju bara en liten plastbalja, så vi kom in på ett litet, fint ställe där det är fin sandbotten. Där badade vi och njöt en lång stund. Sheeba gick runt och blötte ner magen samt simmade runt lite. Nyttigt för henne att träna sitt opererade ben. För mig var det första badet sen 2006. Förra året kunde jag inte bada, pga mitt bensår, så jag njöt också kan jag säga. Så skönt att äntligen få simma omkring lite.

Sen funderade jag lite på om jag inte ska köpa mig en ny baddräkt i alla fall. Vad säger ni om den här modellen?




















Eller kanske den här? Gillar de små "badskorna" som tjejen ovanför har. Och den lilla hatten *s*. Men hatten nedanför går inte av för hackor den heller. Får väl se vilken jag bestämmer mig för.






















I vilket fall som helst så njuter jag mest när jag får vara i skuggan - eller i badet - såna varma dagar. Vi hade +30 igår och det är för varmt för min del. Men jag var lite flitig också och fick äntligen ut alla mina pelargoner på altanen. Så nu är det tomt i fönsterna här.

Jag önskar er alla en fin vecka. Kanske kan vi få lite regn, bara det inte blir slagregn som slår ner allt, men det finns väl en viss risk för det. Brukar komma åska efter sån här lång värme. Ha det så gott.

Yesterday we took the boat out the on Helga lake. It was great and we found a place where we could take a bath. Both we and our dog enjoyed ourselves.

I have thought of buying one of these bathsuits. I think they are lovely. Especially the hats and the shoes that goes along with them.

I'm enjoying my time in the shadow or the lake at the moment. It's almost 90F here and it's too hot for me. I haven't only rested. Yesterday I took all my Geraniums out on the terrace and now the windows are empty here.

I hope you all get a nice week. We need rain here but I'm afraid it'll be with thunder and that's not good for the flowers. Take care of you.

/Elzie

19 kommentarer:

Bodil sa...

Låter härligt att åka ut i båt. +30 grader är lite för varmt för mig också. Då blir det mest att sitta i skuggan under ett träd. I helgen var vi på 50-årskalas i Ulricehamn. Jättemysig lokal som låg precis bredvid Åsunden. Vatten är så rogivande på något sätt.
Ha det gott!
Kram Bodil

Bodil sa...

Härliga baddräktsmodeller. Jag väljer den röda!
Kram igen

Kajsa sa...

Hej igen!
Japp, då har man lite bättre med tid och kan ta sig en stund att hälsa på hos sina gamla bekanta. Kul att du tittade in och nu har jag kikat runt här hos dig. Gillar också "ditt" växthus. Jag har en idé om att ha ett halvt växthus, tillsammans med ett halvt vanligt hus (om du förstår hur jag menar, lite krånglig förklaring). I det skulle jag ha ett badkar och en liten gammal gjutjärnskamin och ligga och titta ut genom det halva glasade taket. Kanske med ett glas vin.. Och du, vilka himla tjusiga baddräkter du har att välja mellan. Jag är också lite rund i formen. Skulle nog välja den röda. Himla fin, hörrdu! :)
Ha nu en skön vecka du också.
Kramar
Kajsa

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan! Åhh ja det er skrekken, slagregn. Flyttet den lille parasollen bort over peonene mine, for nå regner det virkelig mye her, plask! Ja jeg har fri sammen med barnene, så nå venter mange herlige uker uten mas og kjas. Nå er det to hektiske uker med avslutninger i skolen og ulike fritidsaktiviteter, alle har bestemt seg for kurvfest så jeg synes jeg bor på kjøkkenet hele kveldene. Tar ikke helt ferie fra bloggen da, skal fortsatt besøke dere men selv venter jeg med nye innlegg til august. Blir nok mange peonbilder fra meg da tjhii! Gleder meg sånn til å se bilder fra bryllup og dåp.
Sommerklem

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Og du , jeg hadde valgt den øverste badedrakten hihi.
Så sjarmerende disse 20 talls bildene.
Glemte å si at hunden stortrives i huset sitt, sovner som regel der på ettermiddagen, og kommer der 1 dråpe regn rømmer han fort inn der..hater regn den tassen.
klem

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Tycker båda baddräktsmodellerna var fina! Vad härligt med en båttur. Jag är också mer förtjust i skuggan, tycker inte om när det är för varmt!
Ha en jätteskön vecka med hopp om lagom regnmängd och ingen åska!
kram
nina

Resa med Herbert sa...

Hej Elzie!

Helt klart den översta baddräkten, med hatt, tycker jag att du skall välja.

Jag önskar dej en skön, lite svalare vecka.

Solvarma kramar från Irene

karina sa...

Här har inhandlats en ny baddräkt och det vart en tvådelad. En vacker hatt som passar min hjässa har inte hittats, så den gamla svarta får allt hänga med ett tag till. Ha det gott, Karina.

♥ Pia... sa...

Hej ..helt klart ska du välja den röda..det skulle jag gjort...men jag får allt välja heltäckande äck iår...det går liksom lite trögt med låt bli att äta godis och kakor dieten:)...så det har varit kalas...har allt kalasat jag oxå...men nu är det lugnt ett tag...ha en gooo vecka.....kram ..PIA

Käranån sa...

Jag tycker den randiga baddräkten är absolut den häftigaste....Visst är det skönt att åka ut med båten och ni hade ju en härlig dag!! Vi hade fint väder i helgen också men nu regnar det, äntligen, och är +10,9 grader...vart tog sommaren vägen??
Ha det så bra!!

NICOLINAS BONING sa...

Hann du med att göra kort till både dopet och bröllopet?
Det är så kul att få ett som givaren har lagt ner både tanke och tid på:-)
Hur gick det med din klädsel på bröllopet? Eller gick du i underkläderna...fniss...och gjorde succé;-)
Här har det blåst sen i går kväll och är alldeles grått,men något regn har jag inte sett till ännu...suck...men det behövs verkligen en rejäl rotblöta nu!!!
Nu hörde jag precis 3 droppar på fönsterbläcket...men det bidde tydligeninget mer... just nu iaf...
Nu är det 14 arbetsdagar/kvällar kvar och den stora nedräkningen pågår tillsammans med lite lätt oro i magen och fladder i bröstet över vad framtiden har att erbjuda en gammal dam som mig;-)
Nä,nu väntar duschen och matlådepyssel så jag får väl lov att stänga av datorn och bli lite nyttig istället.
Kramar/Birgitta

NICOLINAS BONING sa...

Visst ja...baddräkten.
Eftersom mannen i mitt liv har en randig en så tycker jag att du ska ta den röda istället...fniss...vill ju inte tänka tanken att du ser ut som han i baddräkt;-)
Kram

Stina sa...

Du kan komma hit till mig och visa upp dig i olika baddräkter, så ska jag tala om vilken du ska ha.;-) Puss

Anonym sa...

Hej vännen!

Vad härligt att kunna bada. Man behäver det i sån värme. Vi har 30+ här så jag är glad att vi har vår damm att svalka sig i.
Jag tycker den första baddräkten är jätte fin! Den hade jag köpt!
Ha det gott!
Kram Bodil.

Malin - I min trädgård sa...

Självklart misstycker jag inte - tvärtom så är jag smickrad!!

Ja men det är ju roligt med en trädgårdsblogg! Kände att det blev lite väl mycket blommor i den andra.

Jaa Afrikas Blå Lilja är verkligen ett måste ;). Vad synd att den inte har tagit sig... hopaps den här tar sig, åtminstone till nästa år.

Ha det bra!

Unknown sa...

Tusen tack för alla underbara kommentarer.
Är så tacksam.

Hoppas att allting är bra med dig och att du njuter av värmen.

Sköt om Dig
Kramisar Jeanette

VITT, ZINK OCH SILVER sa...

Hej!

Vad kul att du tycker om min blogg och mitt hem. Självklart får du länka till mej :)

Jag kommer tyvärr inte ihåg vad tapeten heter...jag hade haft några rullar av den liggandes i några år, men jag vet att det är från Boråstapeter och kollektionen Borosan....men jag vet inte om den finns fortfarande.

PS. Jag tycker du ska köra på den röda baddräkten :P

Kram/Therese

karina sa...

Hejsan!

Det trädet står på min inköpslista, så vackert. Jag hade klippt det till ett snyggt träd, för nog måste det gå eftersom allt annat går att klippa till. Jag är en sån, att får jag sekratören i handen så klipper jag som jag tror blir bra, och hittills så har allt klarat sig "ler". Ha det gott, Karina.

Brit. (lille meg) sa...

Koselige bilder fra fordums moter.
Takk for hyggelig hilsen til meg.
Hyggelig å ha slik kontakt på tvers av landegrensene.
Vi har hatt mye regn en stund nå, men i dag stoppet det, og nå skinner sola.
God helg til deg!:)