lördag 27 oktober 2012

En kylslagen lördag

Hej på er! Hoppas ni har en fin lördag där ni är. Vår var alldeles för kall när jag stack upp näsan ovanför täcket i morse. -7,4 grader kändes inte så skönt att stiga upp till. Usch! Men det var bara att ta tag i det och göra sig i ordning för jobbet.

                                                   Blommorna på vår framsida.

Gubben har haft att göra här hemma. Han har tömt husvagnen nu, sen han kom hem igår. Är ju lite som ska in nu till vintern så inte mössen får härja fritt - om dom skulle råka komma in där!!

                                           Lite närbild!

Själv är jag hemma på timmar nu. Ska tillbaka till jobbet vid 5 och jobba till 9. Sen är det "bara" heldag i morron mellan 7 och 5. DEN dagen känns verkligen som en heldag!! Men man får ju sova en timme längre i natt och det ska bli gott.

                                                  Blommorna på altanen.

Min arm har blivit bra igen, tack och lov. Känns att det varit något, men funkar till att arbeta med i alla fall och det känns skönt.

Min jobbarkompis har det jobbigt nu. Hennes man har fått cancer och dom mår väldigt dåligt bägge två av att inte få något riktigt besked. Så vi får göra så gott vi kan på jobbet och försöka få henne att tänka på lite annat i helgen. Och hoppas att det går bra med maken. Det går fort att vända upp och ner på ett liv.


Den här duken och hjärtana skickade jag till en jättego kompis nu i veckan. Det lät som hon blev glad för det. Den här kompisen, Monika, gjorde ju hjärtat i luffarslöjd som jag visat för lääääääääääääänge sen!! Så det kunde ju vara på tiden att hon fick sin present då.

Nej, nu är det dags att hoppa in i duschen och sen är det bara till att köra igen. Ha en finfin helg allihop.

Kram Elzie


12 kommentarer:

Herr Nilssons Fru sa...

Ja idag var de lite kyligt ute på morgonen, men sen kom ju solen upp o gav en fin dag:)

Ja de där mössen är ju hopplösa i år, jag fick ju som du vet in i bilen - grrrr.

Jobba lugn nu!!

Fina saker hon får vännen Monica.

Kramiz

Inger Marie sa...

Usch...sååå kaldt hos deg!...her blårer det ganske godt så selv om temp.er bare på 0,så kjennes det virkelig kaldt.
Fine saker du har sendt til din venn:))
God helg videre:))

Vardag och flärd sa...

Skönt att du är bra i armen!
Vilken vacker duk, jag är övertygad om att Monika blev glad!
Ha det fint!
Kram Eva

Gunillasljusglimtar sa...

Ja du som jag jobbarhelg...går av snart o tagit extra semester på mån..barnbarn komma skall:))..Åh så jobbigt med jobbark o hennes make...lider med dom..gör ont i magen när jag tänker på dom...Duken verkligen jättefin..:)..Kram vännen Gunilla

Monika sa...

JAAAAaaa! Du kära vän! Jag är verkligen mer än glad över den fina duken. Jag visar den för ALLA som tittar in hos oss. Nu ska jag bara se till att fota och visa i bloggen också :o) Igår kväll fick min yngsta dotter beskåda den. Och hon tyckte också den är jättefin. Mamma, precis vad du gillar, ju!, sa hon :o)

Vad fint du pyntat på bron! Härliga färger! Snyggt!

Härligt att armen blivit bättre! Hoppas du har en fin dag på jobbet.
Kram
Monika

Hjärtruds Stuga sa...

Så jobbigt för din jobbarkompis. Duken är jättefin. Det är många timmars jobb att göra en sådan.

Ha en fin vecka

Kram Karin

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så tråkigt för din jobbarkompis, det är en hemsk sjukdom.
Men skönt att du är bättre i din arm, kan ju vara bra att ha den :)
Och så fin duk och hjärtan du gjort. Då förstår jag att hon blev glad!
Kram
Marie

skifferhuset sa...

Så skönt att du känner dig bättre i armen! Så tråkigt för din jobbarkompis, måste ändå kännas skönt att hon har förstående arbetskamrater som kan säga några fina ord och peppa henne! Ha en fin vecka! Kram Iréne

Monika sa...

Hej vännen!

Nu får du titta in och se så fin din duk blev hemma hos mej. Jag är sååå glad och nöjd över den. Och hjärtanen blir så fina att hänga i granen sedan när det blir dags för det. En av mina döttrar frågar efter mönster till dem. Hon har just lärt sig virka och blev väldigt sugen på att testa.

Tack igen allra bästaste Du!
Kram
Monika

Monica sa...

Konstigt, ditt inlägg kom inte in på "bloglovin" förrän idag! Så jag har inte kunnat kommentera förrän nu...

Oj, så kallt ni har haft det! Här har varit frost ett par nätter förra veckan, men nu har vi plusgrader hela tiden igen.

Vilken fin duk och fina hjärtan du skickat till din kompis!
Må så gott, kram, Monica

Black Iris sa...

Ja fy sjutton så fort ett liv kan vändas totalt upp och ner.. Min allra goaste arbetskamrat som jag även umgås privat med ringde häromdan och bad mig att sätta mig ner.. Hon hade på Lördan fått åka ambulans till sjukhuset för ena halvan av kroppen lydde henne inte alls.
De trodde först på en stroke men konstaterade senare att det var en stor tumör på hjärnan.. Nu tror de att den är godartad och de ska operera om 4-6 veckor och det blir minsann långa veckor för min vän..
Cancer kan man nog inte skydda sig mot på nåt sätt tror jag..

Kram Maidi

Snäckskalsdalen. sa...

Och här är det både kylslaget och blött och blåsigt. Men det är ju november nu och då är det lite OK tycker jag, en kravlös månad.
Den fina virkade duken tyckte jag var jättefin, jag är väldigt svag för sådana dukar och vitt och virkat! Och jag tycker det är roligt att virka det också!
Agneta kram