måndag 1 april 2013

1 april

Hej på er! Har ni blivit lurade idag? Än så länge har det varit lugnt här och jag hoppas det fortsätter på det viset, haha. Det är ju dags för aprils första dag och därmed ett foto från trädgården här.


Som ni ser är det ingen större skillnad mot föregående månads foto. Snö, snö, snö! Nu vill vi slippa den, men  hörde ni att vi ska få mer i veckan? Hoppas den prognosen stämmer bättre där dom säger att det ska stanna över Östersjön, haha.


Fia Fnutt var ju med ute, som vanligt. Och som vanligt tog hon sig en tripp ut på gatan! Busfia är vad hon är. Tur det inte kommer någon bil och kör på henne. Här vaktar hon sin boll väldigt noga så att inte matte kan ta den, haha.

När jag ändå var ute så gick jag en runda till (ja, tog ju en i går utan att se något!) och kan man tänka sig!!! Här tittar ju faktiskt något fram ur backen.


Så det får väl bli en extra utmaning idag då!

Vad gör ni annars såhär på annandan? Här görs inte så mycket, men gubben är ute och pimplar i det fina, men blåsiga, vädret. Bäst att passa på så länge isen håller! Ska ni ut och köra idag så ta det försiktigt. Brukar vara en hemsk trafik den här dan.

Ta väl hand om varann så hörs vi!

Kram Elzie

10 kommentarer:

Monica sa...

Ja, ni har faktiskt mer snö än vi har här! Här ligger det bara kvar lite på skuggiga ställen, men att överhuvudtaget ha snö i april hör inte till vanligheterna i Skåne!
Nu får v i hoppas att prognosen har fel och att det blir varmare temperaturer!
Kram, Monica

Vardag och flärd sa...

Tittar bara in och säger Hej vännen!
Kram Eva

~ Eva ~ sa...

Så söt hon är Fia <3
Skönt med egen gård att kunna tassa fritt på.

Här har vi lunkat på som vanligt bara, och ju vårsoligare det blir, ju mer trivs jag inomhus ;*)

Kramen,Eva

Judy at GoldCountryCottage sa...

Hi Elzie. I am wishing for some nice weather there for you. Hope you had a nice Easter. Thank you for your kind words about my pictures. I don't have a very fancy camera at all so am surprised that I do get some good ones once in awhile..Happy Monday..Judy

Solglitter sa...

Nu har vardagen kommit igång igen, men i helgen var vi ute mycket i naturen och förstås åt gott och umgicks med nära och kära.
Ha en fin vecka
Kram Lollo

Anette sa...

Lite skillnad ser man ändå, men bara lite! Fast idag har det tagit mycket på snön här hos mig - härligt. Men det är ju alltid så tråkigt innan det torkar upp. Men nästa vecka kommer det ju värme och då torkar det kanske. kram Anette

Karin sa...

Gott om snö! Att det var 1:à april gick helt obemärkt förbi. Inte ens maken försökte sig på att lura mig! Ha det bra i veckan!

skifferhuset sa...

Så kul att se dina bilder från jan-april, det skulle ju vara tvärtom! Ha en fin dag! Kram Iréne

Elsa och Helena sa...

Härliga vårtecken, snart ska väl vintern ge med sig:)

KRAM Helena

Solglitter sa...

Kikar in igen för att önska dig en trevlig och skön helg♥

Kram Lollo :)