måndag 29 april 2013

Vårteckenutmaning vecka 8

Hej på er! Lite sen denna veckan också, men så är det när man kommer hem sent på söndan. Sen jobbar hela måndan för att gå på 3-årskalas på kvällen. Det var mitt minsta barnbarn, Cornelia, som fyllde 3 år idag. Samtidigt som hennes kusin, Matilda, fyller 1 år. Lyckat att få barnen samma dag, haha. Nu är man mätt som en boa i alla fall, puh!


Visst är det fint? Är det gulsippa som är med på bilden? Jag har inte sett såna häromkring, om jag ska va ärlig har jag väl inte tittat efter dom heller, haha, men jag tror i alla fall det! Ljuvliga färger ihop.

Den här bilden tycker jag är härlig.


Bilden är tagen precis jämte en jättefin trädgård. Gissar att trädgårdsägaren vill ha kvar vitsipporna runt sin tomt, haha. Jag tog inga vitsippor där, men titta får man ju. Och fota!!

Ja, tänk att april är slut i morron. Och ett riktigt busväder ska det visst bli på Valborgsmässoafton. Tror det blir att stanna hemma här och titta på nån eld på tv istället. Sen på onsdag har vi fullt upp med flytt av mor. Så får vi se vad hon tycker om det. Hoppas hon kommer att trivas bra.

Ni får ha en fin Valborg allihop. Ta väl hand om varann så hörs vi!

Kram Elzie

10 kommentarer:

Skaparglädje sa...

En äng av vitsippor är så vackert.
//Anne-Lie

Solglitter sa...

Vackra vitsippor...underbart!!
Trevlig Valborg till dig med vännen :)
Kram Lollo

Monica sa...

Svårt att se om det är gulsippor eller möjligen svalört på bilden, men jag lutar åt svalört...
Hur som helst, så är det väldigt vackert! och jag förstår att markägaren vill ha dem kvar, och det var ett roligt sätt att tala om det på!
Ha en riktigt fin valborg!
Kram, Monica

Vardag och flärd sa...

Vitsippor är nog vårens vackraste blommor! Du, det är svalört du har där, ett himlans ogräs, men visst är de vackra när de blommar.
Ha en fin Valborg!
Kram Eva

Inger Marie sa...

Ååå...dette er nydelige vårbilder!
Mange..mange...en blir så hoppende glad:)
Ha en fin 1.Mai:)

Gunillasljusglimtar sa...

Åh tack sötaste Elzie..Ja man blir så gla för såna sms:)..åh fina bilder du visar vännen. Så du har fullt upp också. .det känns som om maj o juni alltid är såna stressmånader..♡Kram Gunilla

Snäckskalsdalen. sa...

Vilka härliga vårbilder! Gult och vitt är så upplyftande så här på våren, eller vad det nu är för årstid. Här har det liksom hängt upp sig lite, regn och kyla och storm.
Agneta kram

Judy at GoldCountryCottage sa...

Hello Elzie. Hope you had a wonderful birthday party with little granddaughter. They are so fun and cute at that age. Also they are still fun and cute at age 19. Just ask me!!I'm sorry your mother has to go into another place to live, but if she is a little bit active she will make friends and enjoy it and, I'm sure, you will have much less worry. Thanks for your comments on my post. I am putting the recipe for the strawberry pie out tomorrow morning. Make your mom a piece, she will love it..Happy Tuesday..Judy

nattugglan sa...

Hej på dej!Glad 1;a maj till dej..Oj´va fint det va med så många vitsippor o härlig skyllt..Låt stå!...Här finns ju inte vitsippor i vilt tillstånd.. skall man se dessa så får man åka ner till helsingforstrakten..Ha de bra!

Käranån sa...

Så vackert med vitsippor! Hmmm, jag har EN planta i min trädgård...Ha en skön 1:a Maj!