onsdag 14 augusti 2013

En efterlängtad sak

Hej på er! Ja, nu har man jobbat två dagar och känner sig ungefär som innan man gick på semester. Vilken dålig kondis man har fått denna sommaren när man mest suttit och flåsat i värmen, haha. Men det rätar snart till sig. Egentligen skulle man ta på sig en stegräknare och se hur långt man går varje dag. Det är inte arbetsmässigt bra byggt huset där jag är. Eller kenneln som jag såg att en liten kille kallade det. Ett hus där man kunde lämna in sina gamlingar när man skulle på semester... haha!

Idag har gubben fått arbetslust igen. Och börjat på något som jag länge saknat. Så nu ser det ut som en byggarbetsplats vid garaget.


Fast en mindre sån då! Det ska äntligen bli tak över förrådsdörren!! Det har jag saknat länge. Speciellt när jag jobbade här på hemmaplan och tog ut cykeln genom den dörren. Hade det regnat kunde man räkna med att få sig en dusch när man öppnade dörren. För man var ju inte ute i så god tid att man kunde ta det lite lugnt!!! (Konstigt, nu när jag jobbar borta så är jag ute i så god tid så jag hinner ta det väääääääääldigt lugnt!).


Inte mycket att se än, men nu är det på gång i alla fall. Längtar tills han ska börja med trappan på framsidan också, men det är en annan sak. Vill gärna ha en trätrappa, istället för den i järn, men vi får väl se var vi hamnar. Är ju inte bara jag som bor här så det gäller att kompromissa, haha.

Idag har vi haft en sån där härlig sensommardag här. Soligt och varmt. Men tyckte jag hörde något om regn i morron. Och det passar väl bra när man är ledig - inte!!! Jag hoppas att ni får en fin dag, hurdant vädret än är. Ta hand om varann så hörs vi!

Kram Elzie

12 kommentarer:

Huset bakom lindarna sa...

Här norr om Västervik har vi haft åska som snurrat runt här hela dagen! Men i morron ska det bli fint väder, en enda dag har de lovat, den som lever få se! Kul med nya projekt! Kram/Finas mammis

Hanna sa...

Roligt med lite byggprojekt.
Ha en fin kväll.
Kram
Hanna

Bittan sa...

Byggarbetsplats hihi ...det har jag mer eller
mindre bott i de senaste 27 åren , alltid något som Mr Handyman måste göra :-)))
Å jag som vill bli av med min trätrappa för en maffig i järn eller klinkad .
Här försvann solen fortare än kvickt i eftermiddags ,
hann knappt skriva klart innan det var
regn , regn och regn
Ha de bäst kram Bittan

Judy at GoldCountryCottage sa...

Hi Elzie. Looks like you are getting some work done around you place. I hate that when you get a shower going out the door every time it rains. Glad you are enjoying your time off. Thanks for your kind comments about my bathroom. I know you will love Kris and her cottage. No, I have never been a teacher, but I appreciate your thinking so. I just love to write and wish I could be way better at it..Happy Wednesday..Judy

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilken tur ni har haft med vädret då, för vi har haft regn och åska...men när jag tänker efter så satt vi faktiskt ute och åt lunch i solen innan det brakade loss...=)

Skönt att få tak över dörren, det är aldrig kul att stå i regnet med kassar, väskor och allt vad det kan vara innan man får upp nycklar och kan öppna dörren.

Kram,
Regina

Monica sa...

Typiskt att få arbetslust när man alldeles snart ska börja jobba, som din man! Men det är precis som om man tycker att man har hur mycket tid på sig som helst, när man inte jobbar!
Men så skönt att få ett litet tak över förrådsdörren! och snyggt ser det ut att bli!
Trätrappor är snyggt, men blir väldigt hala på vintern...
Kram, Monica

Rapport till Vänfors sa...

Skönt att höra att du fixat att börja efter semestern igen utan att bryta ihop;) Vet ju hur segt det kan vara. Känns som om denna sommar ändå gett oss mycket sol och energi så vi ska nog fixa denna vintern också:)
Ha en fin helg.
Kram Annika

Rapport till Vänfors sa...

Skönt att höra att du fixat att börja efter semestern igen utan att bryta ihop;) Vet ju hur segt det kan vara. Känns som om denna sommar ändå gett oss mycket sol och energi så vi ska nog fixa denna vintern också:)
Ha en fin helg.
Kram Annika

Solglitter sa...

Härligt när arbetslusten tar fart hemmavid och det händer lite nytt!
Här har också varit en riktigt fin sommardag med sol och värme!

Hoppas du får en fin helg vännen
Kram Lollo

Snäckskalsdalen. sa...

Å, så bra med ett tak där och han är händig din man!
Den lille killen som kallade det kennel var ju söt, det var ett bra ord i sammanhanget!
Agneta kram

Inger Marie sa...

Ja,men dette blir flott!...så deilig å komme igang med prosjekter en har sett på lenge:)
God helg:))

Monika sa...

Hej allra bästa Du!

Vilken fin sommar ni haft! Ser jag nu när jag läser bakåt här hos dej. Jag har ju lyst med min frånvaro. Ska försöka komma igång igen inom kort. Det får bli som det blir helt enkelt :o)

Blir jättefint med taket. Så mysig liten hörna ni har där med cafégruppen under fönstret. Me like! :o)

Duken du broderat kan du väl visa. Låter som nåt gulligt! :o)

Ha det bäst!

Jättemånga kramar
Monika