fredag 30 augusti 2013

En tyst vecka

Hej på er! Ja, nu tror ni väl att det har slagit över ordentligt för den här donnan. Tre inlägg så tätt inpå!! Men anledningen till att jag gör ett till nu, så snart, är att nästa vecka ska det donas i det här rummet och då har jag ingen dator igång. Ska börja bära nu i helgen (när man nu ska hinna det, hihi) och sen är det bara att börja på på måndag.

Förra helgen såg det ut så här på ett annat håll.


Totalt kaos med andra ord, vid husvagnen. Fia är med på ett hörn och springer i vägen!


Här har vi fått bort sidorna på förtältet. Skohyllan fick vi när vi delade mors saker i maj. Den har varit väldigt bra att ha där innanför dörren. När sidorna kom bort så blev det väldigt lätt för Fia Fnutt att röra sig lite friare. Och då kan man göra så här:


Man kan inte säga annat än att hon är smidig den lilla, haha. Hon hoppade upp på släpet, lätt som en plätt. Hade velat se matte göra det - eller inte!!


Här har det kommit ändå längre med nedplockandet. Jo, jag hjälpte faktiskt till. Sprang inte med kameran hela tiden, haha.


Det var väldigt varmt kan jag tala om, så när det blev för varmt uppe på släpet så gick Fian och la sig under istället. När hon inte låg under husvagnen! Vi är fortfarande väldigt förundrade över att det går att ha henne lös så här. Innan hon löpte hade det definitivt inte gått!


Och nu ser det ut så här. Fy vad det är trist att plocka ihop allt. Men det vet ju alla som varit med om att stänga sommarstugan eller vad det nu är. Golvet ska få ligga kvar i vinter. Vi ska testa och se om det ligger kvar på sin plats eller om det flyter iväg som det gjorde härom året. Men husvagnen ska hem i morron och sen är det bara att göra allt som ska göras innan den ska stoppas in i sitt garage.

Vi ska fira 17 år tillsammans också i morron. Egentligen är det inte förrän på söndag det sker, men då ska vi gratta min mor på hennes 87-åriga födelsedag med en middag. Så nu har jag gjort huvudrätt och efterrätt, men förrätten är kvar att göra än. Tar inte så lång stund så det hinner jag säkert också.

Men nu säger jag på återseende i ett nygjort rum, hoppas jag! Ska fota så ni får se hur det blir. Ha nu en fin helg och vecka så hörs vi!

Kram Elzie

8 kommentarer:

Bittan sa...

Ja nu är det väl höst då när husvagnen på allvar packas ihop .Hur gick det ? Blev det några Bittans kräftbakelser till förrätten ?
ha det så bra å hälsa å gratta gubben :-)
Kram Bittan

Änglarum sa...

Hej! tack för din titt hos mig <3 alltid lika roligt när någon ny hittar till ens blogg :) så bockar o bugar..skall kika runt lite hos dig så här denna regniga Fredags kväll!kram Jessica

Monica sa...

Jodå, jag minns hur vemodigt det var, när vi hade sommarstuga och man flyttade hem när skolorna började. Men vi var i stugan på helger och lov också, så vi "stängde" ju inte riktigt!
Grattis till 17 år och lycka till med rumsrenoveringen!
Det ska bli roligt att se hur det blir
Kram, Monica

~ Eva ~ sa...

Vad duktig Fia <3 är med att hjälpa till, på sitt sätt och vis då *fnissar gott*

Nya rummet, blir nog finfint.
Blir spännande att få hälsa på här genom bloggen, i det sen :)

KRAMEN,Eva

Monika sa...

Hej fina vän!

OJ! Här har då hänt både ett och annat sedan jag tittade in hos dej sist! Så skönt att svågern kom till rätta! Ja, tänk så underbara människor det finns.

Förstår känslan fast det inte gått så långt att vi fått kalla in polis osv. Min svärmor har varit ute på vift flera ggr i sommar. En av gångerna tog det ett bra tag innan vi till slut lyckades hitta henne. En riktigt obehaglig känsla hann sprida sig i kroppen vill jag lova. Måste säga att jag är orolig över hur det blir nu när det blir kallare ute.

Hoppas det löser sig och hon kommer in på ett särskilt boende snart.

Lite vemodigt att "städa undan" sommaren. Det förstår jag helt o fullt. Känner samma och hade jag haft husvagn (som jag ju älskar) hade det känts än värre.

Så kul att se sen när ni fixat klart! Och stort grattis till 17 fina år!

Kramar
Monika

Hanna sa...

Ja nu är snart hösten här och då är det endel som skall plockas ihop.
Ha en fin fortsättning på helgen.
Kram
Hanna

Black Iris sa...

Det var minsann mycket bestyr ni hade där med husvagnen.
Jag känner igen det och visst är det vemodigt "att göra vinter". Det känns så definitivt och så måste man längta hela långa vintern igen..

Kram Maidi

Laila sa...

Husker hvordan det var, men vi hadde vognen på fjellet fra september til påske, og reiste litt rundt på sommeren.
Men når min kjære døde i -93 solgte jeg vognen. Ble ikke det samme å reise alene.
Blir spennende å se rommet.
Ha en fin dag.
Klem Laila