torsdag 1 augusti 2013

1 augusti

Hej på er! Tänk att det är augusti redan. Inte klokt vad tiden rullar på. Nu har gubben bara två veckors ledigt kvar. Men å andra sidan har han haft 52 innan så han har nog hunnit vila upp sig, haha.


Så här blev augustibilden. Ser ni så konstig färg det är på väggen. Den ser ju gul ut. Men jag kan garantera att den är lika grön som resten av huset!! Ser extra somrigt ut nu när grillen kom med på fotot. Men torrt har det varit, det märks på blommorna som redan börjar gulna. Nog är det en konstig sommar vi har i år. Den började sent och gick över så väldigt fort - känns det som!


 Lilla Fia måste ju va med. Hon har passat på att löpa nu och jag har aldrig sett henne så lugn som hon varit den här semestern. Inte utan att det varit rätt skönt, haha. Men nu är det på upphällningen så snart är hon väl sitt gamla vanliga jag igen!!


Mina borstnejlikor har börjat komma ordentligt vid plommonträdet. Trots att mannen i huset har gjort sitt bästa för att klippa av dom med gräsklipparen. Jag fick ta i på skarpen (hm!) för att rädda dom, haha. De kommer på högersidan också, men där fick jag så i nytt så det blir väl först nästa år.


Mina "bonnabönor" har börjat växa till sig. Så gott det ska bli. Älskar att äta bondbönor som dom är, något jag började med när jag var liten, men det är gott med bönegröt också.

Det kom ju lite regn i helgen och det var välbehövligt. Nu säger jag hejdå på någon dag. Ni får ha det så bra så hörs vi!

Kram Elzie

6 kommentarer:

Änglarna finns sa...

Hej vännen!
Ja vilken sommar det varit hittills! Underbart! Men som du skriver...torrt! Ser att massor av bl a björkar häromkring är gula..och det ser nästan ut som höst!
men nu får vi glädjas åt helgen...då det skall bli fint igen!
Önskar dej en underbar dag! Kram Annika

Hanna sa...

Hej!
Jag har en liten fråga på min blogg, hoppas att du kan hjälpa mig med den.
Kram
Hanna

monica sundvik sa...

Grattis, du vann stjärnkassen!
Lämna din adress, så skickar jag kassen åt dej.
Monica från MINA TVÅ HEM

Monica sa...

Här nere har juli månad varit den varmaste och torraste på många år! Men i förrgår natt fick vi äntligen lite regn, det var välkommet!
Nu hoppas jag att augusti blir lite svalare faktiskt!
Ha det så bra, kram, Monica

Solglitter sa...

Så härlig tid det är nu... allt blommar och mår gott ..när det får var ifred för vovvar och karlar med klippare...hihi..
Så fina växter du har och vackra bilder att njuta av :)

Ha det gott vännen
Kram Lollo

Stina sa...

Hej vännen!
Nu är det nära....två arbetsdagar kvar sen semester :)

Kram till dig!