fredag 23 september 2011

Aprilväder - i september?!

Hej på er! Hoppas ni har en fin fredag. Här är det så fint väder och det känns skönt efter gårdagen. Jag var ledig och gubben ville jag skulle vara färdsällskap när han körde till Kristianstad så jag hängde på. Men när man kom iväg hade man helst velat vara tillbaka i sängen.


Som det regnade!! Man såg knappt vägen framför sig.


Vindrutetorkarna gick för högtryck (!) och ändå bara forsade det ner. Gillar inte att åka när det är sånt väder. Dessutom var vägarna fulla med vatten så det var risk för vattenplaning när som. Brrr!!

Som väl var ändrades vädret när vi kom en bit neråt Skåne och det blev riktigt fint. Gubben fick sitt ärende uträttat och sen åkte vi mot Ängelholm för att hälsa på dotera med familj. Nu var bara stora flickan hemma, men det var kul att träffa henne i alla fall. Yngsta dottern bor med sin pappa varannan vecka.

Jag är glad att jag inte skulle söderut på E4:an igår kväll för det var milslånga köer. De sade på radion att det berodde på beläggningsarbete på södergående filer, men var dom asfaltsgubbarna fanns undrar jag?! Såg inte till en enda maskin eller gube på hela sträckan. Inte hade dom asfalterat något heller. Det syns ju rätt snart när dom gör. Konstigt att dom stänger av en hel sträcka så utan att något händer! Vi hade asfaltsarbete här hemmavid också, men då var det inte så långa köer, haha.

Jag var ju på scrapträff i helgen och det var hur kul som helst. Jag hoppas verkligen att jag är ledig nästa gång det är så jag kan vara med då också. Ett bra gäng som scrappade och skrattade hela helgen. Man var helt slut i huvet när man gick hem på söndan. Ändå hade jag inte varit där hela tiden!!

Jag tog en del kort men eftersom jag inte vet om folk vill vara med på min blogg så tar jag bara in ett på en av deltagarna som vänder ryggen till.


Det var ju Anne som ordnade träffen såg jag nu, så det kan väl inte vara så farligt. Hon hade ordnat med sin lilla butik där i hörnan.

Jag gjorde faktiskt en del saker också. Inte vanligt för mig annars som velar och velar. Men dom sakerna brukar jag lägga in på min andra blogg Essemias scrapvärld så är ni intresserade så får ni väl gå in där och titta, haha.

Men ett kort ska jag visa er som jag lärde mig vikningen till. Det blev så här och jag hoppas det är på väg till min syster, Aina, som fyller 60 i morron. Stort grattis till dig i förskott, syrran.


Den här helgen jobbar jag. Det ska nog gå bra det också. Men idag är jag alltså ledig och tänker ta hand om blommorna jag har ute i trädgården. Nu börjar det se för risigt ut och så vill man inte ha det. Nästa vecka ska jag åka och handla blommor också så då kanske jag har något att visa er.

Hoppas ni får en fin helg. Ha det så gott så hörs vi (och ser fram emot högtrycket som ska komma nästa vecka!!).

Kram Elzie

13 kommentarer:

Bittan sa...

Va kul med scrapträff...det var länge sen jag var både på det eller scrapmässa. Får ta tag i scrappandet igen när lillprinsen kommer. Har genom åren gjort en massa layouter och album och visst är det roligt att titta på , Synd bara att de tar sån plats .
ha en mysig helg.

Kram Bittan

Monica sa...

Här, längst nere i söder, hade vi fint väder hela dagen!
Jag förstår att det var kul att åka på scrap-träff! Vår mellandotter är en flitig scrappare och åker på sådana möten då och då!
Ni har kanske träffats?
Ha nu en riktigt skön helg!
Kram, Monica

Monica sa...

Sv: Dottern heter Sophia Lindström och har bloggen http://scrappa.blogg.se/
Kram igen!

bakom berget sa...

Va kul ni verkar ha haft det på den där träffen. Men så är det ju oftast när ett gäng med samma intresse samlas. Jag vet ju hur det är på min keramikkurs.
Ha en riktigt skön helg nu. Vi har redan fått hit det vackra vädret.
Kram på Dig!

Hanna sa...

Ha en fin helg.
Kram
Hanna

Änglarna finns sa...

Tassar in för att önska dej en härlig helg..trots jobb...:)
Vilket underbart kort..duktig du är!!!
Kram Annika

Elsa och Helena sa...

Vilket fint kort du gjorde, din syster kommer att bli glad:) Här har det också vräkt ner i början av veckan. Tack och lov blir det fint idag (ska på loppis) Du är välkommen på dukningskurs:) Då får du lära mig att scrappa, vet inte hur man gör.
KRAM på dig!

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad jag önskar att jag kunde sätta mig ner och scrappa igen....
Ha en riktigt mysig lördag!
Kram/Lena

Li@n sa...

Aprilväder o annat elände... hoppas det var värt resan ner till Kristianstad. Ja jag hoppas också att jag är ledig nästa gång Lillan har scrapträff, det gäller ju att boka in sig i god tid =)

tack för trevlig helg o sällskap!
Ha det fint
kram
Lian

Bea sa...

Hej!
Ja, fyyy... för regn och rusk! Det har vi haft i en vecka också - trist! Allt är så blött och gräset borde klippas för sista gången men, men...
Kul med papperpyssel, om jag hade mera tid så ....!
Ha en fin dag! /Bea

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Ja, ibland är det som om himlen öppnade sig. Men inte idag, för idag är det riktigt fint väder här...
Kul med scrapdag också. Jättefint kort du gjort. Jag kanske ska anmäla mig på kurs hos dig :) Så jag får lära mig lite mer... det är ju så himla kul
kram
Marie

barbrok sa...

Önskar dig en toppenvecka!! Vad skoj det verkar med scrapping, har aldrig provat men dottern är duktig!
Kram Barbro

skifferhuset sa...

Ett så fint kort du gjort till söstera di! Kul med kreativa saker att göra! Hoppas nu vädret är bättre så du kan greja i trädgården! Jag gjuter för hela slanten! Kram Iréne