tisdag 13 september 2011

Johan på Snippen och annat trevligt!

Hej på er! Först måste jag göra det jag tänkt göra i flera inlägg nu men likväl glömt bort. Jag måste tacka er som troget kommer tillbaka till min sida och lämnar en kommentar. Ni är så goa och snälla och jag önskar att jag någon gång i livet skulle få träffa er. Kanske blir det nån gång, man vet aldrig. Men det är så roligt att ni kommer hit och hälsar på på min sida emellanåt.

Sen måste jag ju berätta om gårdagskvällens kräftskiva på jobbet. Det blev en dundersuccé kan jag tala om. Alla var belåtna och har pratat om det hela förmiddan idag. Så kul när det blir lyckat som man ordnar med. Ja, jag ska väl inte skryta med att jag gjort så mycket, men tjejerna på träffpunkten och herrklubben är värda en eloge. Att se damerna sitta med sina kräftskivehattar (hemgjorda) på sned och prata och skratta var värt rätt mycket. Och så typiskt att karlarna inte skulle ha hatt,  haha.

Det hela började med att vi fick lite goda smårätter. Såsom


en Jansson som var så god och säkert väldigt dietvänlig med en hel del grädde i, haha.

Och så var det


Omelett med kantarellstuvning. Mmmm, den var så god så den smälte i munnen. Till det var det köttbullar, prinskorv och rensade räkor. En stor eloge också till köket som lagat denna goda mat.

Lagom till


kom svärsonen till ett av paren och underhöll oss. Han var verkligen ett stort plus han också. Spelade bara sånger som de gamla kände igen och kunde sjunga med i. Det kan vara lite si och så med det emellanåt. Men vi sjöng och glammade så till slut hade jag knappt någon röst kvar. Inte så smart kanske när man precis varit förkyld, men det är ju så kul, haha.

Efteråt blev det ostbricka för den som ville och allra sist kaffe och biskvi. Till slut fick vi hjälp att lägga alla nöjda människor och i natt har dom haft en väldigt lugn natt, dom som jobbat. Kanske skulle vara fest lite oftare?

Ja, och idag var det dagen efter, eller vad man ska kalla det. Alla har varit pigga och nytra och ingen har klagat på vare sig det ena eller andra.

Nu skulle jag egentligen varit på jobbet men har bytt med en av de andra tjejerna. Hade jag inte gjort det hade jag missat festen igår och det hade jag inte velat. Jag har lånat alla bilderna på nätet, tusen tack för dom. Glömde ju min kamera igår. Inte ofta det händer, men ibland ska det olyckas.

Här blåser det utav bara den. Usch vad jag tycker illa om blåst. Det är ju lilla Katja som hälsar på här. Tack och lov att hon har lugnat ner sig mot hur hon var från början. Och tacksam är jag att jag inte bor i USA med deras hemska blåst därborta emellanåt.

Ni får ha en fortsatt fin vecka. Ha det så gott så hörs vi!

Kram Elzie

5 kommentarer:

Monica sa...

Så roligt att det blev lyckat! Och så kul det måste vara för dom gamla med detta avbrott i vardagen! maten verkade ju helt fantastisk!
Fram för mera fester på äldreboenden!
Kram, Monica

Lisa sa...

Men så underbart de låter att få ha de så tillsammans. Förstår att de var nöjda och ni med. Ja tänk om man kunde få till mera sånt.

Kram Lisa

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så roligt att det blev så bra med festen! Och det spelar ju ingen roll, ung som gammal, alla gillar väl att ha lite roligt nu och då...
Och du! Det är ju dags för julmarknad i november... Nu ska jag tjata lite på dig, så vi får träffa dig! Kan du inte masa dig hit då? Det skulle vara så roligt att få träffas.
Kram
Marie

skifferhuset sa...

Å vad kul när en fest blir så bra på jobbet, kul oxå att alla tyckter det är roligt att få vara tillsammans, ung som gammal! Nu får du ta igen dig efter festen! Tack för fina rader hos mig! Läser alltid din blogg och tycker att jag känner dig ;)! Kram Iréne

Susanne sa...

Så härligt med lite fest i vardagen,,den omeletten låter verkligen gott,,jag är lite små hungrig nu så det hade suttit fint just nu :)
Massa kramar Susanne