söndag 11 september 2011

Innan jag glömmer...

Hej på er! Ja, innan jag glömmer att jag fått denna fina award så måste jag ju skriva om den lite. Jag är en sån där tråkig person som inte gillar att skicka awarder vidare. Sorry, men så är det. Men jag är oerhört tacksam och glad för att jag har fått denna från Lisa. Tusen och åter tusen tack för den Lisa. Blev jätteglad för att du tänkte på mig.


Hoppas ni har en fin dag. Här är det mulet och grått men inget regn än så länge och det känns gott. Förkylningen är mycket bättre också och det är inte dumt det heller.

Här kommer en liten bild på Fia Fnutt (mitt namn på henne, haha!). Hon har äntligen löpt färdigt så nu är hon som vanligt igen. Man kunde tro hon var riktigt dålig ett tag. Men som sagt, nu är det full fräs som gäller och just nu är hon och husse ute och går en runda.


I morron är det dags för kräftskiva på jobbet. Eftersom M och jag har bytt tur så får jag vara med på den i år. Ska bli kul. Och gott med lite kräftor. Dom fiskar varje år med de gamla och i år fick dom 9 tjog. Inte dåligt.

Nej, nu måste jag göra lite nytta här. Ha det så gott så hörs vi!

Kram Elzie

12 kommentarer:

Lisbet sa...

Grattis till den fina Awarden!

Nej, inga fler snöbilder på länge än. Jag lovar. Det var verkligen deprimerande att titta på min midvinterbild!

Vet du, jag har den senaste tiden börjat fundera på om vi borde skaffa oss en hund... Men lite rädd är jag att vi binder oss för mycket... Hmmm, tanken finns i alla fall där!

Ha en fin söndag!

kram

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Grattis till din Award. En sådan sötis till hund...ge den en liten klapp från mig. Önskar dig en skön söndag. Kram Maria

Lisa sa...

Inte är du tråkig inte gumman. Men så gooo hon är lilla vovsan. Det är alldeles underbart att ha en hund faktiskt. Fjompen är min första hund och jag ÄLSKAR han. Ha nu en skön söndag hjärtat...

Kram Lisa

Min vindsvåning på landet♥ sa...

Hej
Kul att du kikade in till mig
Alltid roligt med nya bloggar & tassa in i
Passar på & önskar en härlig Söndag
Kramisar
Sus

Elsa och Helena sa...

Grattis till Awarden, känner igen mig i det du skriver. HUR ska man kunna välja ut någon. Alla bloggar är unika och alla är fina på sitt sätt:) Ha en skön söndagskväll.
KRAM Helena

Monica sa...

Grattis till Awarden!
Det var inte dåligt, ska ni äta svenska kräftor? Mums!
Ha det gott, kram, Monica

Viola sa...

Grattis :) så fin hon är den lila godingen, skönt när löpningen är över, har haft en tik utav mina 5 gm åren och nog kan löpningen ställa till det ibland..skönt när det är överstökat, ha en fin dag och ät massor utav kräftor, kram

Änglarnas hus sa...

Halloooo!!

Jag ber om ursäkt för att jag är lite seg på att svara på din fråga..men blomman heter Sköldpaddsört..och var årets perenn för ett par år sedan..finast ute då den tappar blommorna fort inne märkte jag ;)

Ha en fin kväll!! Kramis Sanne

karina sa...

Hejsan!
Men så många kommentarer du skickat "ler". Blir aldrig en grusgång till ho mig, för det är lättare att ta trimmern och ta bort ogräset än den förhatliga hackan och krattan. Vårt år tror jag det föddes väldigt praktiska damer, men ack så otekniska och visst stämmer det åtminstonde på oss två "ler". Vilken fin piskställning och en sån skulle man ha, får nog titta efter en för platsen finns. Jag säger bara det Clas Olsson har du tittat där? Han har allt den mannen....Vilken fin kaktuspark och det är väl förbaskat att man inte kan hålla ordning på händerna. Ha det gott. Karina.

skifferhuset sa...

Så mysig liten Fia Fnutt, vilken ras? Hoppas kräftskivan var bra med många goa kräftor, kul när man kan fiska tillsammans med de äldre! Kram Iréne

Hanna sa...

Grattis till den fina awarden.
Kram
Hanna

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Grattis till awarden! Tycker att det har varit lugnt med sådana nu, ett tag var det awarder både bu och då...
Hoppas det blir en härlig kräftskiva!
Kram
Marie