onsdag 22 augusti 2012

En liten skål!

Hej på er! Ja, nu ska jag chocka er ordentligt och göra inlägg två dagar i rad, haha. Kände bara för att visa den fina silverskålen jag köpte för en tjuga häromsistens.


Jag har rengjort den, men det verkar som om de haft blommor i den så den blivit "blöt" så själva kanten runt går inte att få fin. Men jag bryr mig inte, egentligen, det ska synas att den är använd!


Kanten var också fin på den, tycker jag!


Så här ser det ut med en blomma i den. Tog en jag hade hemma, och som jag drivit upp från en stickling. Den är mysig den blomman också, vad den nu kan heta?!?!


Herregud vilket väder vi fått nu då! Det blåser halv storm och regnet öser ner emellanåt. Man kan knappt tro att vi hade så fint väder bara igår. Känns mer som höstväder det här, men jag hoppas verkligen att det inte kommer alla redan.

Håller på med ett projekt här som jag inte vet om det blir lyckat eller inte. Om det blir det så visar jag er en annan dag. Men nu är det bäst att sätta fart igen. Ha det så gott så hörs vi!

Kram Elzie7 kommentarer:

bakom berget sa...

Den blev ju perfekt till den fina blomman!
Ha en trevlig kväll och lycka till med dina projekt.
Kram Åsa.

Monica sa...

Min svärmor hade precis en sådan skål, som användes som sås-skål!
Litet nostalgi...
Kram, Monica

karina sa...

Hejsan!
Karlar och min påstår att morötter ska vara orange, och vägrar äta de färgade "ler". Du får hem din gubbe som arbetslös och jag min som pensionär. Han har gått några år tidigare och blev pensionär den 1 augusti, men jobbar kvar ett par månader som konsult tills projektet är klart. Visst växer den trögt misteln, men den ser rätt häftig ut och nu är kroppen som barken i trädet. Här har det inte blivit ett enda bad i sommar, men det kommer en ny.....Jag klipper bort de kvistar som burit bär, men akta så du inte tar årsskotten för där kommer nästa års skörd att sitta. Jag är också en hemmakvinna och för mig räcker gott och väl att vara borta ett par dagar, kan det ha att göra med åldern. Ha det gott, Karina.

Vardag och flärd sa...

Jättefin skål till en ringa peng!
Kram Eva

Fjellets datter sa...

Trodde først det var en sorts hjerteranker den blomsten, men jeg nå tror jeg ikke det lenger. Sølvskålen var riktig så fin...det er nok sølvet som er slitt bort, det svarte du ikke kan vaske bort.

Takk for besøk...skal ikke pakke bort hverken mugger eller bibler for godt...bare for en stund.
Ha en god fortsettelse på uken.
Klem fra Kristin

Gunillasljusglimtar sa...

Kul me fina fynd!...jasså dina tomater mognar dåligt oxå då...skönt att höra...:))...ha det hott gumman

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Ja, det var en söt liten skål! Och fint blev det med blomman i den.
Här har vi lite solsken idag, kan behövas efter gårdagens regn.
Kram
Marie