torsdag 23 augusti 2012

Sista matchen

Hej på er! Ja, jag ville bara skriva en rad om vårt kära Öster. Ja, det vill säga, jag har aldrig hållit på dom, men dom kommer ju trots allt från staden i vårt hjärta, så när dom nu spelar sista matchen på Värendsvallen så får man väl skriva en rad, som sagt.


Här tillbringade man mycket tid när man var i tonåren. Öster var ju heta då så man var inne på nästan varje hemmamatch, Karin Håkansson och jag. Fast jag tror att vi mest tittade efter pojkar, om jag ska vara ärlig, haha.

Nu ska ju Värendsvallen bli en ren friidrottsarena där stora stjärnor varit och både sprungit och hoppat när det varit tävlingar.

Öster har ju gått bra i år så vi hoppas på vinst mot Brage ikväll. Vore kul om dom kunde gå upp i Allsvenskan igen och få härliga derbymatcher mot Kalmar.

Så här såg Öster ut 1980 när dom tog ytterligare ett guld.


Ja, nu har jag väl tröttat er ordentligt med mitt sportsnack. Har nog lyssnat för mycket på Sportradion denna veckan, haha. Är ju aldrig något roligt på TV, förutom trädgårdsprogrammet igårkväll då. Men varför i hela fridens namn ska det alltid vara med en kock i alla tv-program nu för tiden? Håller programmet på en halvtimme så kan dom åtminstone skippa den!! Finns ju så många andra program där dom lagar mat.

Här har det varit aprilväder idag. Trodde huset skulle blåsa bort när det tog tag som bäst i eftermiddag. Nu har det väl lugnat sig lite, men man vet aldrig hur det blir. Ena minuten sol, nästa regn.

Hoppas ni får en fin kväll. Ha det gott!

Kram Elzie

10 kommentarer:

Änglarna finns sa...

Hej vännen!!
Här blåser fortfarande som tusan....!! Men solen skiner iaf!
Ja du, Öster...har sett en enda match på Värendsvallen..herregud mdå var jag nog runt 15 kanske..är alltså..40 år sedan...phu..säger då det!!

Önskar dej en fortsatt mysig kväll!!
Kram Annika

Änglarna finns sa...

Hej igen!!
Mina morföräldrar bodde i Lenhovda, så jag har varit mycket i Växjö. Sen när dom gick bort fortsatte vi åka till Växjö..och bodde varje sommar på Evedals vandrarhem..tills döttrarna blev stora!!
Har fikat mycket på bl a Ryttmästargården..mmm..drtas våfflor!!
Nej nu blir jag lite sentimental...!!

Kram igen/Annika

Monica sa...

Det var nog fler än du, som gick på fotboll av annan anledning än att se på fotboll...
Kram, Monica

Gunillasljusglimtar sa...

hepp,tyvärr har jag inte riktigt det stora sportintresset men hänger la med lite lokalt,hihi...Här verkar det som att det åskar,kanske får dra ur datorn:(...Ha det gott Kram Gunilla

Hanna sa...

Ha en fin kväll.
Kram
Hanna

Himmel och Plättar sa...

Ja här har det ju hänt en del sen sist, både lingon och blommor och sport har du hunnit med. Hoppas du inte blåst bort bara. Här är det strålande sol men inte så varmt 15-18 grader känns lite kyligt efter sommarvädret vi hade förra veckan.

Ha det gott
kram Karina

skifferhuset sa...

Här har vi sol å lite blåst, känns som hösten är på "G"! Ha en fin helg! Kram Iréne

Gunillasljusglimtar sa...

tack för titten idag♥ Gunilla

Gunillasljusglimtar sa...

NU följer jag din härliga blogg...trodde jag gjorde det för lääänge sen...hihihi Gunilla

Ett Vitare Hem sa...

Ha en fin helg!
Kram/Lena