onsdag 6 juni 2012

Nationaldagen!

Hej på er! Ja, så var det nationaldag. Inte för att vi tänker fira den något speciellt. Däremot ska vi fira gubben som firar sin födelsedag idag. Han är så mallig för att det är helgdag numera när han fyller, haha.


Visst har vi en härlig flagga? Bara älskar den blågula flaggan när den vajar för vinden.

Att jag är ledig idag är ju skönt. Vi skulle haft personalmöte men chefen ville inte komma när det var helgdag (!) så då tog jag ledigt de timmarna jag också, haha. Får väl titta lite på tv ikväll och se hur det firats runt om oss. Inte slår vi norrmännen inte, men å andra sidan har vi ju inte kämpat som dom gjort för att få något.

Igår var jag hos doktorn. Har mått dåligt nu en hel vecka och det visade sig att jag har urinvägsinfektion. Hur kul var det då??? Men nu har jag penicillin så jag hoppas verkligen att det går över snart. Har aldrig haft det tidigare och det var ingen höjdare.

Men nu önskar jag er en riktigt trevlig nationaldag. Ha det så gott så hörs vi!

Kram Elzie

18 kommentarer:

Änglarna finns sa...

Hej vännen!!
Härligt med en ledig dag!!
Då får du fira "gubben" ordentligt..fniss...
Inget vidare med urinvägsinf..tur att det finns medicin..
Krya på dej..och önskar dej en underbar dag!!
Kram Annika

Ps...Skickar med ett Grattis till "gubben"

Monika sa...

Hallåj Vännen! :o)

Grattis till goa gubben! Och krya på dej till goda Dej!

Här firas inte heller något speciellt. Jag hade hellre haft nationaldagen till midsommar. För det tycker jag är den största symbolen för vårt land.

Midsommarstången, alla blommor och hissade flaggor. Ofta önskar jag att vi hade samma förmåga att fira som våra kära grannar i Norge.

Jag inte hissat flaggan. Marken där vår flaggstgång står är lerig och nu när tjälen går ur marken står den där och lutar som tornet i Pica.

När det börjat torka upp (läs OM!) ska den grävas upp och flyttas till en bättre plats. DET är en av den här sommarens MÅSTE-arbeten här på gården.

Nu har jag nog surrat nog för den här gången,,,,hahahahaha!

Krya på dej nu och så mår ni så gott och firar ordentligt!

Kram
Monika

Himmel och Plättar sa...

Hälsa och gratta gubben din. Och krya på dig, inget kul alls med infektion.
Här firas dagen med god mat och inget annat. Jo, god samvaro också förstås.
Kram

Herr Nilssons Fru sa...

Ja de e många grabbar som fyller år idag som du vet:) Grattis till din gubbe!!
Uch då inte kul att få sånt där, krya på dig nu.

och

så skönt att vara ledig dock!!

Kramiz

Fjellets datter sa...

Gratulerer så mye både med nasjonaldagen og med "lilla gubben"...han har nå hele Sverige med på feiringen iallefall!
Kos dere på fridagen!
Klem fra Kristin

nattugglan sa...

grattis till gubben din!! Ja visst har ni fin flagga..men då är nog Finlands liiite finare..vit o blå...men det är väl inget att bråka om.. tur att vi har nån flagga alls.haha...

skifferhuset sa...

Hej vännen! Inte kul med urinvägsinfektion, vet precis hur det är! Tur att man kan få pencillin. Ja vi har en fin flagga, gult å blått enkel men så fin! Ha en fin kväll! Kram Iréne

NICOLINAS BONING sa...

Hejsan svejsan gumman;-)

Ett stort GRATTIS till Ingvar från oss båda här uppe!

Vad synd att du har mått dåligt så länge för en sketen urinvägsinfektion, men när pencillinet sätts in brukar det bli bra direkt (nästan).

Hoppas att ni har njutit av finvädret (för det har vi gjort för en gångs skull),för till helgen ska det bli dåligt igen...suck...

Kramar Birgitta

Vardag och flärd sa...

Krya på dig och Grattis till gubben!
Kram Eva

Lisa sa...

Hej Hjärtat...Grattis till mannen och hans röda dag. Nää här i norge har jag inte ens sett en flagga men de goa norskarna gratulerer mig med dagen när de ser mig. Dom är för söta. Ja vi har allt en fin flagga. Fyy för UVI, jag är en sån där fjompa som är mycket utsatt för det. Inte rolgt alls. Önskar dig all bättring och börja med tranbärsjuice. Tar jag varje morgon och faktiskt de hjälper...

Kram Lisa

Inger Marie sa...

Gratulerer med nasjonaldagen:)))
Ønsker deg en fin kveld også:))

Monica sa...

Grattis till "gubben"! Vi flaggade givetvis (!) för honom också idag...
Kram, Monica

Unknown sa...

Uschdå, inte kul med infektionen! Krya på dig ordentligt nu!
Visst är det vackert med vår svenska flagga vajandes mot blå himmel. Det tar nog många år (om nånsin) innan vårt firade av Nationaldagen blir som i Norge...
Grattis till gubben och ha det gott!
Kram Allis

busana muslim trendy sa...

Thank you for posting this. It’s exactly what I was looking for!

betting33 sa...

The Luckin Coffee accounting scandal has brought renewed attention to the transparency problems linked to US-listed companies from China.
코리아카지노

syy577 sa...

Last month, Luckin shares crashed more than 75% after it disclosed that an internal investigation discovered fabricated transactions. The nosedive wiped out more than $5 billion of the company's market value, hurting US mom-and-pop investors in the process. Luckin, which went public a year ago, fired its CEO and chief operating officer on May 12.

dok222 sa...

Investors often face a lack of transparency when it comes to Chinese stocks. China does not allow US audit watchdogs at the Public Company Accounting Oversight Board (PCAOB) to inspect audits of companies registered in China and Hong Kong.
바카라사이트

ccclub700 sa...

"It's asinine that we're giving Chinese companies the opportunity to exploit hardworking Americans — people who put their retirement and college savings in our exchanges — because we don't insist on examining their books,"
카지노